.

Δώρο για τους νονους

By 4/19/2014 , ,

 

Όπως συνηθίζεται όταν η νονά ή ο νονός φέρουν την λαμπάδα τα βαπτιστήρια πρέπει να ανταποδώσουν. Συνηθίζεται μάλιστα να είναι κάποιο καλάθι με κουλουράκια ,πασχαλινά αυγά και τσουρέκι. Όμως αυτήν την εναλλακτική την είχαμε χρησιμοποιήσει αρκετές φορές. Έτσι φέτος ψάχναμε έναν διαφορετικό τρόπο να προσφέρουμε στους νονούς αυτά που είχαμε φτιάξει.

Σκεφτήκαμε εκτυπώσιμα κουτιά , καλάθια τσόχας..... Μέχρι που σε ένα μαγαζί χειροτεχνίας βρέθηκαν μπροστά μου δύο κουτιά -ψωμιέρες. Αυτό ήταν θα βάφανε με τα παιδιά τις ψωμιέρες ,ίσως κάναμε και ένα μικρό decoupage. Βέβαια η ιδέα έπεσε λίγο τελευταία στιγμή και έτσι  την πρώτη ψωμιέρα την έβαψαν τα παδια μόνα τους. Δεν κάναμε τίποτε άλλο αφού τα νερά του ξύλου που σχηματίστηκαν μας άρεσαν πολύ. Δεν προλάβαμε καν να την βγάλουμε φωτογραφία.  Στην δεύτερη όμως είπα να κάνω κάτι διαφορετικό ελαφρά. 




Λίγο λευκό στο σκούρο καφέ και ένα κοκοράκι το άλλαξαν ελαφρά. Το γεμίσαμε με κουλουράκια από τα χεράκια μας ,αυγουλακια , σοκολατακια και καραμελίτσες και ένα αγοραστό τσουρέκι αφού φέτος δεν καταφέραμε να βρούμε χρόνο να φτιάξουμε.





Λίγο πριν την Ανάσταση να σας στείλω τις καλύτερες ευχές μου. Αγάπη να γεμίζει τις καρδιές μας και το θείο μήνυμα να μας δώσει δύναμη και γαλήνη.


Καλή Ανάσταση σε όλους!

You Might Also Like

13 comments

  1. Χρόνια πολλα, Χριστός Ανέστη. Το βρίσκω εξαιρετικό δώρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο το δώρο.
    Χριστός Ανέστη με υγεία.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστός Ανέστη, Χρόνια πολλά!!!! πολύ όμορφο του κουτάκι με όλο του το περιεχόμενο!! και του χρόνου! φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη με υγεία, σε σένα κ στην οικογένεια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!! Πανέμορφο το δώρο!!! Και του χρόνου με υγεία και χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χριστός Ανέστη, Μαράκι !!! Χρόνια πολλά!!!!
    Πολύ ωραία η ιδέα σου για το δώρο!
    Και του χρόνου, με υγεία!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι γνωστό ότι έχω αδυναμία στα κουτιά! Δεν ξέρω γιατί όμως χαίρομαι να μου φέρνουν κάτι τέτοιο και έχω αρκετά για το..παραμικρό.Λοιπόν θα το χαρούν οι νονοί και σίγουρα θα χρησιμεύσει σε πολλά!Ευχαριστώ για τις ευχές γλυκιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χριστός Ανέστη!
    Εξαιρετική η ιδέα σου και το κουτάκι πανέμορφο!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ...Μαρία.. η ιδέα σου πολύ ομορφη και χρήσιμη....να φτιαξεις τις ψωμιέρες έτσι.. για τους νονούς..καλώς σε βρήκα... ελπίζω να τα λέμε..φιλιάαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χριστός Ανέστη Μαράκι!
    Όταν ο άνθρωπος έχει φαντασία, μετατρέπει μία ψωμοθήκη σε πρωτότυπο δώρο. Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τίποτα καλύτερο από μια ψωμοθήκη με λιχουδιές!! Καληνύχτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαρία μου δεν πιστεύω να μην είδες χαμόγελα χαράς και μάτια γεμάτα έκπληξη; Μπράβο για την περιποίηση στους νονούς! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τυχεροι οι αποδεκτες των υπεροχων κουτιων σας Μαρακι. Μου αρεσαν πολυ. Τα γεμισες αγαπη και γλυκα. Και τουχρονου ευχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή