.

Μια χριστουγεννιάτικη μπάλα για το Cook Craft Create

By 11/28/2014 , ,

Λίγο πριν την άφιξη του Δεκέμβρη νομίζω ότι είναι ο καιρός να ξεκινήσουμε και την προετοιμασία στο σπίτι αλλά και τις χριστουγεννιάτικες αναρτήσεις.
Οι άνθρωποι όπως εγώ που έχουν αδυναμία στα Χριστούγεννα θέλουν να κάνουν πολλά αυτή την περίοδο. Να στολίσουν, να φτιάξουν γλυκά, να δουν ταινίες γιορτινές, να τραγουδήσουν και να βγουν  με φίλους και με τα παιδιά τους. Να ετοιμάσουν τα δώρα , να στρώσουν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι  και να νιώσουν την θαλπωρή του σπιτιού και της οικογένειας.







Όλα αυτά χρειάζονται  χρήμα ( που δεν έχουμε) , κόπο ( μπορούμε να διαθέσουμε) και χρόνο (καλά και από αυτόν θα βρούμε). Και επειδή το πρώτο στοιχείο λείπει θα το αντικαταστήσουμε με ότι πιο πολύτιμο διαθέτουμε. Αγάπη, χαρά , φαντασία, προσφορά, χαμόγελο.





Θα αυτοσχεδιάσουμε και θα προσφέρουμε στους γύρω μας  αναμνήσεις και γλυκιές στιγμές. Θα φτιάξουμε μόνοι μας στολίδια. Θα κάνουμε γλυκά με τα χεράκια μας και θα μοσχομυρίσει το σπίτι. Θα παίξουμε με τα παιδιά και θα βουτηχτούμε στην σοκολάτα. Θα τα ξυπνήσουμε με το πιο όμορφο πρωινό! Θα υποδεχτούμε τους φίλους μας σερβίροντας ζεστό καφέ και μπισκότα.




Για όλους αυτούς τους λόγους ανυπομονούσα να κυκλοφορήσει το γιορτινό Cook, Craft, Create.  Για να εμπνευστώ και να πάρω ιδέες.  Αλλά δεν μου έφτανε αυτό και έτσι αποφάσισα να συμμετέχω σαν guest writer. Εκεί θα βρείτε λοιπόν και την δική μας κατασκευούλα. Μια χριστουγεννιάτικη μπάλα.




Επισκεφτείτε και εσείς το περιοδικό πατώντας εδώ και μπείτε στο κλίμα των Χριστουγέννων.




You Might Also Like

6 comments

  1. Απίθανη η μπάλα σου Μαρία!! Με το καλό περισσότερες γιορτινές προετοιμασίες.
    Αλήθεια αυτό το μικρό δεντράκι που το βρήκες;; Ψάχνω καιρό τώρα να βρω αλλά μάταια.
    Την καλησπέρα μου & καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίτσια το είχα ήδη στο σπίτι. Αλλά νομίζω στα καταστήματα για μοντελισμό θα εχουν και ελατακια.

      Διαγραφή
  2. ναι βρε Μαρακι .. που το βρηκες!! Θελω κι εγω τετοια!!! Φοβερη η μπαλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την είδα την Χριστουγεννιάτικη μπαλίτσα σου!! Πόσο όμορφα πράγματα μπορούμε να φτιάξουμε τελικά αν θέλουμε! Καλό υπόλοιπο ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ μου αρέσει η μπάλα σου! Πάω να διαβάσω περισσότερες λεπτομέρειες!! Καλά στολίσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή