.

Βόλτα στο Αττικό Παρκο

By 8/28/2015 ,

Τέλος Αυγούστου και ήταν καιρός να γυρίσουμε στη βάση μας.  Κανονικά ήθελα στην πρώτη ανάρτηση να σας μιλήσω για τις διακοπές. Για όλα όσα ζήσαμε. Για τις ομορφιές της Ελλάδας και του χωριού. Όμως θα το αφήσω για λίγο αργότερα για να σας μιλήσω για την χτεσινή μας βόλτα στο Αττικό Πάρκο.




Γυρίζοντας πίσω στην Αθήνα  και πριν από το ξεκίνημα των σχολείων προσπαθώ πάντα να γεμίζω το πρόγραμμά μας με βόλτες στη θάλασσα, σε πάρκα, σε μουσεία. Ώστε τα παιδιά να μην κλειστούν απότομα μέσα στο σπίτι. Έτσι αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε την ετήσια μας επίσκεψη στο Αττικό Πάρκο. Συνήθως γίνεται τον Αύγουστο. Λες και είναι παράδοση που ξεκίνησε από τα πρώτα γενέθλια του γιου μου. Εκεί περάσαμε την πρώτη φορά που είχε γενέθλια και από τότε σχεδόν κάθε χρόνο τυχαίνει να επισκεφτούμε το Πάρκο τον συγκεκριμένο μήνα.




Αυτή τη φορά  μάλιστα αποφασίσαμε να πάμε με  τους κουμπάρους μας. Πριν από οποιαδήποτε έξοδό μας ψάχνω για προσφορές που μπορεί να ισχύουν αυτή την περίοδο. Και έτσι ανακάλυψα ότι φέτος το καλοκαίρι το Πάρκο αποφάσισε να επιτρέψει τη δωρεάν είσοδο των παιδιών μέχρι και τις 31/8. Παράλληλα εκμεταλλευτήκαμε  την προσφορά της COSMOTE Deals for you  που ισχύει τις καθημερινές και έτσι χρειαστήκαμε μόνο 2 εισιτήρια για να απολαύσουμε  2 οικογένειες την βόλτα μας.

Όσες φορές και αν έχουμε επισκεφτεί το πάρκο τα παιδιά συνεχίζουν να ανακαλύπτουν και να μαγεύονται  από καινούρια πράγματα. Φέτος τα είδα πιο κατασταλαγμένα. Έψαχναν για λεπτομέρειες και ήταν αρκετά προσεκτικά με τους κανόνες του πάρκου. Δεν χρειάστηκε να κυνηγήσω , να πω ότι δεν πλησιάζουμε τα κλουβιά, ότι δεν βάζουμε δάχτυλα μέσα από τα κάγκελα και κυρίως σεβόμαστε τα ζώα. Επέκριναν από μόνα τους τα παιδιά που προσπαθούσαν να τρομάξουν τα ζώα και να τα αγριέψουν . Χωρίς να τους το πει κανείς αποφάσιζαν να απομακρύνονται από τέτοιες καταστάσεις.


O λόγος που έγραψα σήμερα είναι για να σας παροτρύνω να εκμεταλλευτείτε την προσφορά που ισχύει ακόμα μιας και πιστεύω ότι στις μέρες μας μπορεί να υπάρχουν δύσκολες οικονομικές καταστάσεις αλλά τα παιδιά αξίζουν να μην στερηθούν χαρά και εμπειρίες.  Το συγκεκριμένο μάλιστα τριήμερο το πάρκο μας προτείνει να χαρούμε  την πανσέληνο με τα δελφίνια. Πιστεύω ότι το θέαμα θα είναι μαγικό.




Και μη ξεχνάμε ότι για τα παιδιά το Σάββατο 29/8/2015 και για 8 συνεχόμενα Σάββατα θα πραγματοποιούνται Workshops με κατασκευές LEGO. Τα παιδιά  θα μπορούν να μάθουν για τα ζώα ενώ   φτιάχνουν κατασκευές όπως το λιοντάρι που βρυχάται και άλλες.



Πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις και τις προσφορές μπορείτε να βρείτε στους επόμενους συνδέσμους.






Καλά να περάσετε το επόμενο τριήμερο και να αποχαιρετήστε τον Αύγουστο διασκεδάζοντας





You Might Also Like

5 comments

  1. Τι όμορφη βολτα! Κι εμείς την κάνουμε συχνά! Καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λατρεύουμε Αττικό Παρκο!
    Ειναι όπως το γράφεις Μαρία μου: καθε βόλτα έχει κάτι νέο να δώσει στα παιδιά, ειναι τοσο όμορφο αυτό. Χώρια που επιστρέφουμε σπιτι μας τοσο ήρεμοι, σε αντίθεση με τις βόλτες σε παιδότοπους. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφα!!!
    είμαστε πολύ μακριά για να το επισκεφτούμε, αλλά αν βρεθούμε Αθήνα, σίγουρα θα κάνουμε την βόλτα μας εκεί.

    είδες πώς τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα ζώα;...
    μπράβο τους που "επέκριναν από μόνα τους τα παιδιά που προσπαθούσαν να τρομάξουν τα ζώα και να τα αγριέψουν".

    καλή συνέχεια σε όλα!
    φιλιά
    Αλεξία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To αγαπάμε πολύ και εμείς το Αττικό Πάρκο!! Κάνουν και παιδικά πάρτυ εκεί και έχει πολύ ενδιαφέρον! Σε ευχαριστούμε και για την ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες! πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή