.

Διαγωνισμός '' Το χριστουγεννιάτικο καρύδι''

By 12/09/2016 , , , , ,

Φέτος στο χριστουγεννιάτικο ημερολόγιό μας δεν υπάρχουν γλυκά αλλά δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Βόλτες , κατασκευές , εκδηλώσεις με χρώμα εορταστικό.  Μια από τις αγαπημένες μου είναι η βραδιά γύρω από το τζάκι. Θα ψήσουμε κάστανα και θα διαβάσουμε χριστουγεννιάτικες ιστορίες.  Θα πιούμε ζεστή σοκολάτα και θα ξεφυλλίσουμε τα αγαπημένα μας βιβλία.


Ένα από αυτά είναι και ''Το Χριστουγεννιάτικο καρύδι'' της Ξένιας Σκούρα και εικονογράφηση της Σοφίας Παπαδοπούλου των εκδόσεων Μεταίχμιο. Ξέρεις γιατί μου αρέσει να διαβάζω στα παιδιά αυτό το βιβλίο; Γιατί μιλά για το πόσο υπερβολικό είναι να επικεντρωνόμαστε στα δώρα τις μέρες των γιορτών. Ένας μικρός τίγρης, ο Λουκάς, είναι απογοητευμένος από την οικογένειά του. Θέλει πολλά δώρα, πολλή προσοχή, και νομίζει ότι κανείς δεν τον ακούει. Γι’ αυτό χαίρεται πάρα πολύ όταν βρίσκει ένα καρύδι που ικανοποιεί όλες τις ευχές! Ή μήπως όχι όλες; Ο Λουκάς πρέπει να σκεφτεί λίγο καλύτερα ποιες είναι οι πραγματικές επιθυμίες του.


Και μπορεί τα δώρα να μην είναι το πιο σημαντικό πράγμα των γιορτών αλλά δεν παύουν να προσφέρουν χαρά. Γι αυτό φροντίσαμε μαζί με τις εκδόσεις Μεταίχμιο να εξασφαλίσουμε για δυο από σας το βιβλίο ''Το Χριστουγεννιάτικο καρύδι'' .  



Όροι του διαγωνισμού


  • Να είστε κάτοικοι Ελλάδος
  • Να κάνετε  like στη σελίδα  Parentslandgr πατώντας εδώ
  • Να κάνετε like στη σελίδα Μεταίχμιο πατώντας εδώ 
  • Να συμπληρώσετε την φόρμα που ακολουθεί





Η διαδικασία παραλαβής των βιβλίων από τους νικητές έχει ως εξής:

  • Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική παραλαμβάνουν το αντίτυπό τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)
  • Οι νικητές που κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα το λάβουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης (χρειαζόμαστε την ταχυδρομική διεύθυνση κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας). Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο.

Φόρμα διαγωνισμού

  






Και μην ξεχνάτε να  επισκέπτεστε την καινούρια μας ομάδα στο facebook     Its christmas timeΕκεί θα βρείτε ιδέες διακόσμησης, συνταγές, βιβλιοπροτάσεις, κατασκευές, προτάσεις για δώρα κτλ για την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου. Μπορείτε επίσης  να ανεβάζετε ελεύθερα τις δικές σας προτάσεις και ιδέες αρκεί να αφορούν τα Χριστούγεννα. 






You Might Also Like

1 comments

  1. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το βιβλίο από την περίληψη που έκανες! Δυστυχώς τα περισσότερα παιδάκια έχουν ταυτίσει τα Χριστούγεννα (και δεν φταίνε αυτά) με τα δώρα! Ενώ δεν θα έπρεπε να είναι έτσι... και να μην το κερδίσω σίγουρα θα το αγοράσω Μαρία μου! Καλή μας επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή