.

Πάρτι Minnie για τα πρώτα της γενέθλια

By 5/18/2017 , ,

Και να που πέρασε ένας  χρόνος από τη γέννηση της μικρής μου. Ένας χρόνος που κύλησε σαν νερό. Δεν το πιστεύω ότι  ήταν τόσο δα στην αγκαλιά μου και τώρα περπατάει (σχεδόν) , εξερευνά, γελάει, τσαντίζεται και λατρεύει τα παιδικά όταν τα αγόρια διαλέγουν το Disney junior. Και μιας και τρελαίνεται με το club του mickey  διάλεξα σαν θέμα για το πάρτι της κάτι καθόλου πρωτότυπο. Τη Minnie. Το τελευταίο διάστημα το ζητάνε πολλά παιδάκια και έχει κατακλύσει το facebook στις μαμαδιστικες σελίδες. Αλλά εφόσον την λατρεύει η μικρή ήταν η μόνη μου επιλογή.

Μιας και σύντομα είναι η βάπτισή της και θα της ευχηθούν όλοι οι φίλοι μας  καλέσαμε συγγενείς κοντινούς και κάνα δυο φίλους. Όπως την παιδική μου φίλη που η κόρη της έχει την ίδια μέρα γενέθλια και είχε ζητήσει πάρτι minnie!!!!  Θα γιορτάζαμε και τα δυο παιδάκια λοιπόν μαζί! Για την μικρή μας θα ερχόταν και η μέλλουσα νονά της από την Κρήτη να της ευχηθεί.


Η Τούρτα


Στην  αρχή σκεφτόμασταν με τη νονά της κάτι εντυπωσιακές διώροφες τούρτες αλλά όταν αποφασίσαμε να γιορτάσουμε και τα δυο κοριτσάκια έπρεπε η καθεμιά να έχει τη δική της. Και έτσι επιλέξαμε τις παρακάτω. Η μια είχε κόκκινο φιογκάκι και η άλλη ροζ. Και βάλαμε και πουά κεράκια με τις ηλικίες τους.







Η διακόσμηση


Πολλά δεν τα προλαβαίναμε όπως τα είχα σκεφτεί. Είχα ένα σωρό ιδέες. Αλλά που χρόνος για να τις κάνουμε όλες. Δεν στεναχωριέμαι όμως . Έχουμε πολλά πάρτι μπροστά μας. Διάλεξα λοιπόν τις πιο εύκολες και οικονομικές ιδέες.
Στο φωτιστικό βάλαμε κορδέλες στα χρώματα του πάρτι και σε διάφορα σημεία κρεμάσαμε κόκκινα , μαύρα και άσπρα μπαλόνια.




   





Στον καθρέφτη πάνω από τον μπουφέ εκτυπώσαμε και ένα banner 






Με 3 ρολά αυτοκόλλητο (σε άσπρο, μαύρο και κόκκινο) και μια πουά κορδέλα μπορείς να κάνεις θαύματα. Καλύψαμε πανεύκολα κουτιά μεταλλικά από καφέ και βάζα . Κόψαμε μαύρες αυτοκόλλητες φατσουλες minnie  και  βάλαμε εκεί τα πιρούνια και τα καλαμάκια που βρήκε η νονά και έφερε μαζί της. 





Στα ποτήρια είχα πολλές ιδέες. Από απλά κόκκινα μέχρι  με τσόχινα αυτακια. Όταν είδα όμως αυτά τα πλαστικά μαύρα  και τα αυτοκόλλητα δεν το σκέφτηκα καθόλου. Και δεν είχα άδικο. Είναι τόσο απλή και εύκολη  ιδέα που τελικά τα στόλισαν τα αγόρια μου. Κέρδισα πολύ χρόνο και άρεσαν σε όλους. 


Τα δώρα




   

           Στα παιδάκια δώσαμε από ένα μικρό puzzle σε περιτύλιγμα με θέμα τη minnie φυσικά.





Το καλύτερο όμως ήταν τα δωράκια που έφερε η νονά από την Κρήτη.  Κολιέ minnie με χάντρα fimo με εκπληκτική λεπτομέρεια για μαμά,γιαγιάδες και θεία.



Και φυσικά βραχιολακια με την ίδια χαντρουλα από το Gk-Handmade-Creations  που έφτιαξε η αδερφή της νονας  για όλα τα παιδάκια αλλά και για όσες μαμάδες θέλανε.
Τους ευχαριστούμε όλους πολύ!!!!


Τα παιχνίδια


Σε άσπρο μακετοχαρτο  έκοψα το κεφάλι της minnie με το μαύρο αυτοκόλλητο. Με ένα στρογγυλό ταψί και δυο μικρά πιάτα  για οδηγούς φτιάχτηκε αρκετά εύκολα. Είχα εκτυπώσει και έναν κόκκινο φιόγκο  τον οποίο τα παιδιά έπρεπε να βάλουν με κλειστά μάτια στη σωστή θέση. Στην αρχή έκλεβαν γιατί το μαντήλι δεν κάλυπτε σωστά τα μάτια. Αλλά και όταν τα καλύψαμε καλύτερα, με την αφή έβρισκαν το σωστό σημείο. 



Τα υπόλοιπα παιχνίδια ανέλαβε η εμψυχωτής - minnie, την οποία η μπέμπα αναγνώρισε και ενθουσιάστηκε.  





Και κάπως έτσι έσβησε το πρώτο της κεράκι . Έκπληκτη κοιτούσε μια τον κόσμο που τραγουδούσε, μια την τούρτα. Και έλαμπε. Και δίπλα τα αγόρια να την καμαρώνουν. Και μετά η σειρά της Χριστίνας να σβήσει το δικό της.  Και έλαμπαν και τα δικά της ματάκια. Η καλύτερη επιβράβευση το χαμόγελό τους.
Εύχομαι   στην μικρή μας μπέμπα και την επίσης μικρούλα Χριστίνα μια γλυκιά ζωή. Και μεγαλώνοντας να γίνουν καλές φίλες σαν τις γιαγιάδες και τις μαμάδες τους!!!





You Might Also Like

4 comments

  1. Πάρα πολύ ωραία όλα! Είδες τα κοριτσίστικα πάρτι; Έχουν άλλη χάρη!! Να την χαίρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να την χαίρεστε Μαράκι μου!!! Πόσο γρήγορα περνάει αυτός ο χρόνος δε λέγεται...όλα πολύ όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να την χαίρεστε Μαρακι μου!! Πολυχρονη και τυχερη η κοριτσαρα σας!! Χρόνια πολλά και στο αλλο κοριτσακι!! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να την χαίρεσαι Μαρία μου! Μια χαρά τα καταφέρατε όλα χαρούμενα και παιχνιδιάρικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή