.

Τελείωσαν τα σχολεία. Πάμε παραλία.

By 6/30/2017

Άλλη  μία  σχολική  χρονιά  έφτασε  στο τέλος  της. Φέτος  δεν κατάλαβα  πόσο  γρήγορα  πέρασε.  Πρώτα  τελείωσαν  τα παιδιά  της Α και Β Λυκείου. 30 Μαΐου είχαν τελειώσει και τις εξετάσεις!!!Ακολούθησαν τα παιδιά του  Γυμνασίου.  Τα τέσσερα  μαθήματα  των εξετάσεων  δεν τα κούρασαν όπως  άλλες  φορές.  Έτσι  8 Ιουνίου έδωσαν το τελευταίο μάθημα. Τελευταία τα παιδιά του δημοτικού μαζί με όσα έδιναν πανελλήνιες. Το έφεραν  βαρέως τα μικρά που τους άφησαν στο τέλος.
Στις περιοχές που βρίσκονται κοντά στη θάλασσα όπως εμείς την τελευταία μέρα τα παιδιά  δίνουν ραντεβού στην παραλία.  Το ίδιο κιόλας μεσημέρι θα έχουν κάνει την πρώτη  βουτιά. Σαν να έχει αντικαταστήσει το παλιό μπουγελο που παίζαμε μικροί.




 Μάταια  οι καθηγητές μας προσπαθούσαν να το απαγορεψουν. Ήταν παράδοση. Και αν σε έπιανε καθηγητής βρεγμένο υπήρχε η κλασικη απάντηση  " Εγώ δεν έπαιζα, οι άλλοι με έβρεξα". Που σίγουρα δεν θα είχαμε δει ποιοι. Δεν είμαστε και καρφιά.
Εμείς  πάντως την πρώτη βουτιά δεν την κάναμε ακόμα.  Μας το κρατάνε τα παιδιά  που δεν τους πήγαμε ακόμα αλλά κάποιες υποχρεώσεις  μας κράτησαν πίσω. Βέβαια  τα παιδικά μαγιό βρέθηκαν ήδη και δοκιμάστηκαν. Ακόμα και η μπεμπα έχει τα δικά της. Ένα με κερασάκια και ένα frozen. Και καλοκαιρινή και μέσα στη μόδα. Και φυσικα καναμε και εμεις τις δικες μας επιλογες σε μοντερνα μαγιο.


Σε λίγες ώρες θα γίνει και η βάπτιση της μπέμπας και δεν θα μένει κανένα εμπόδιο. Από Δεύτερα μαγιό, λουλουδατες σαγιονάρες και  πάμε για μπάνιο!!!
Ανυπομονώ να δω τη μικρή  να τσαλαβουτα για  πρώτη φορά. Ραντεβού στην παραλία λοιπόν!!!


You Might Also Like

0 comments