.

Βοηθηστε με να στηριξουμε τα Special Olympcis Eλλάς

By 11/01/2012


Σήμερα θα αναρτήσω ένα email που μου ήρθε και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Το μόνο που σας ζητώ είναι ένα κλικ. Οι φωτογραφίες είναι από εθελοντές των special Olympics 2004. Σε κάποιες είμαι και γω. Οποτε οπως καταλαβαινετε έχω ιδιαίτερη ευαισθησία στο να συνεχίσουν τα παιδιά να αγωνίζονται γιατί είδα πόσο σημαντικό είναι γι αυτά και τις οικογενειές τους.





Ξεκίνησε η ψηφοφορία για την επιλογή προγραμμάτων MKO προς χρηματοδότηση της Εurocharity.
Στήριξε τα Special Olympcis Eλλάς κάνοντας κλικ εδώ :

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «Νεαροί Αθλητές»
Το πρόγραμμα «Νεαροί Αθλητές» είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο αθλητικό πρόγραμμα για παιδιά με διανοητική αναπηρία, ηλικίας από 2 έως 8 ετών, το οποίο προετοιμάζει τα παιδιά και τις οικογένειές τους ώστε να ενταχθούν στον κόσμο τωνSpecial Olympics.
Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στα σημεία τα οποία είναι κρίσιμα για τη γνωστική ανάπτυξη του παιδιού, μέσω μια σειράς κατάλληλων αναπτυξιακά δραστηριοτήτων, σχεδιασμένων ειδικά για μικρά παιδιά και τις οικογένειές τους.
Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση τόσο της φυσικής κατάστασης όσο και της αυτοεκτίμησης των παιδιών, βοηθώντας τα να αναπτύξουν δεξιότητες απαραίτητες για τη μελλοντική συμμετοχή τους σε αθλήματα και για την κοινωνικοποίησή τους πριν από τη συμμετοχή τους σε αγώνες Special Olympics.
Οι βασικοί στόχοι του προγράμματος «Νεαροί Αθλητές» είναι οι ακόλουθοι:
• Να προσελκύσει παιδιά με διανοητική αναπηρία μέσα από αναπτυξιακά κατάλληλες δραστηριότητες και παιχνίδια σχεδιασμένα να προάγουν τη φυσική, γνωστική και κοινωνική τους ανάπτυξη
• Να καλωσορίσει τα μέλη των οικογενειών των παιδιών με διανοητική αναπηρία στο δίκτυο στήριξης των Special Olympics
• Να ενημερώσει σχετικά με τις ικανότητες των παιδιών με διανοητική αναπηρία μέσα από συμμετοχή σε ομάδες ένταξης με συνομήλικους, επιδείξεις και άλλες εκδηλώσεις

Οι δεξιότητες του προγράμματος «Νεαροί Αθλητές»
1. Περπάτημα και τρέξιμο
2. Ισορροπία και άλματα
3. Πιάσιμο και υποδοχή
4. Ρίψη
5. Χτύπημα
6. Λάκτισμα
7. Ανεπτυγμένες δεξιότητες

Όλοι μπορούν να στηρίξουν τα Special Olympics Hellas. Ένα κλικ αρκεί!
Ευχαριστούμε πολύ!



Special Olympics Ελλάς
Ολυμπιακά Ακίνητα Β07, Τ.Θ 14163 Πάρκο Γουδή, 115 10 Αθήνα
Τηλ: +30 211.2011 000 Φαξ: +30 211.2011 006








Σας ευχαριστώ πολύ

You Might Also Like

8 comments

  1. μόλις έγινα και γω μέλος στο μπλογκ σας.έκανα και μια μικρή βόλτα. πολύ ενδιαφέρουσα η θεματολογία. ευχαριστώ πολύ που βαάλατε τα εικονάκια του διαγωνισμού και του ημερολογίου και για όλες τις επισκέψεις στο μπλογκ μου.
    δεν το ήξερα οτι με διαβάζατε ..θα χαρώ τώρα να τα λέμε με σχόλια στα μπλγοκ μας (παίρνουμε και δύναμη από αυτό) θα περιμε΄νω με χαρά τις δημιουργίες σας στο διαγωνισμό κ στο ημερολόγιο
    μου αρέσει πολύ το φόντο του μπλογκ σας με τα συννεφάκια.είναι χαρούμενο.παιδικό και αισιόδοξο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχη η πρωτοβουλία σου . Μπράβο κορίτσι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλώς σε βρήκα , χαίρομαι πάρα πολύ που έκανες αυτή την ανάρτηση και μας δόθηκε η ευκαιρία να ψηφισουμε κάτι τόσο σημαντικό

    το stars and icicles ξεκίνησε το χριστουγεννιάτικο πανηγυρι και θάταν τιμή και χαρά μου να λάβεις μέρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο σου για την πρωτοβουλία! Μπήκα στο Link Και ψήφισα! ελπίζω να πάνε όλα καλά και να στηρίζονται όλα αυτά τα ιδρύματα που μόνο καλό προσφέρουν στους ανθρώπους που το χρειάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή