.

Αχ αυτός ο αέρας!

By 5/30/2014 ,


Και εκεί που είχαμε αρχίσει να καιγόμαστε, να νιώθουμε τον καυτό ήλιο και πάλι πάνω μας, που είχαμε κατεβάσει τα καλοκαιρινά αλλά που δεν προλάβαμε να τα βάλουμε στις ντουλάπες και μένουν στοίβες. Που φυσικά δεν ανεβάσαμε τα χειμωνιάτικα ακόμα και κάνουν παρέα στα κοντά σορτσάκια και τα αμάνικα μπλουζάκια να που ο καιρός γύρισε ξαφνικά σε έντονα και πάλι φαινόμενα. 

Ένας αέρας τρομερός σήμερα και σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και βροχή συνοδευόμενη από πτώση της θερμοκρασίας. Όχι δεν πήρα ειδίκευση στην μετεωρολογία απλά σκέφτομαι. Μήπως τελικά βιαστήκαμε. Μάλλον όχι . Μόνο ένα πράγμα με έχει βγάλει από τη δύσκολη θέση  του πως να  ντυθώ και πως να ντύσω τα παιδιά.





Τα αντιανεμικά. Γιατί μπορείς να φοράς πολύ ελαφριά ρούχα και να έχεις ένα ελαφρύ μπουφανάκι μαζί για την πρωινή δροσιά αλλά και την ψύχρα της νύχτας. Και φυσικά κάτι τέτοιες μέρες  είναι ιδανικά. 

Κάτι τέτοιες μέρες αναρωτιέμαι πως κάποιοι από σας έχουν κάνει τις πρώτες βουτιές. Εγώ μάλλον καθυστερώ να μπω στο κλίμα. Αχ, ας έχει αύριο ήλιο χωρίς αέρα με μέτρια θερμοκρασία. Έχω κάτι δουλίτσες.χιχι.





You Might Also Like

7 comments

  1. Πάντα τέτοια εποχή κάνει μια-δυο γερές μπόρες! Η φύση προνοεί για να μπορέσουν τα δεντράκια να αντέξουν το ελληνικό γαιδουροκαλόκαιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λατρεμένα αυτά τα μπουφανάκια!!!!
    Είναι μόνιμα στις ντουλάπες, αφού και κάτι καλοκαιρινές βραδιές πέφτει λίγο ψύχρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ έχω ξεκινήσει τα μπάνια...ένταξή την άκουσα από το κρύο νερό αλλά την αρχή την έκανα! Αυτά τα μπουφάν είναι ότι καλύτερο για τέτοιο παλαβό καιρό που μας έχει! Φιλιά^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα αντιανεμικα τα ανακάλυψα μαζί με τον Στρατο! Απορω πως ζουσα πριν χωρίς αυτά!! Τωρα θέλω να πάρω ενα και για μενα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι τόσο βολικά! Μέχρι και μέσα στην τεράστια τσάντα μου χωράνε :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εννοειται πως εχουμε αντιανεμικα γιατι ειναι βολικα κ πρακτικα.
    Μπανακια εχουμε κανει αν κ εχει παγωσει το "ειναι" μας:)
    Τον Αυγουστο ξανα Μαρακι μου:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή