.

Διαγωνισμός : Παίζουμε ποδόσφαιρο

By 10/10/2016

Την μεγάλη αγάπη των γιων μου για το ποδόσφαιρο σας την έχω πει πολλές φορές. Και είμαι σίγουρη ότι οι γονείς με αγόρια με καταλαβαίνετε απόλυτα. Το δείχνετε άλλωστε με την αδυναμία σας στις αναρτήσεις μας  Πάρτι ποδόσφαιρο και παιδικό δωμάτιο με θέμα ποδόσφαιρο .




Η άλλη μας αδυναμία είναι η Θεσσαλονίκη. Λόγω της καταγωγής του άντρα μου η αγάπη αυτή είναι στα γονίδια των αγοριών. Και δεν έχουν άδικο. Η πόλη αυτή είναι μαγική. Γιατί την κάνουν μαγική οι άνθρωποί της. Όχι τελικά δεν είναι μόνο το DNA. Όποιος την επισκεφτεί  την αγαπά  βαθιά. 





Γι΄ αυτό λοιπόν είμαστε πολύ χαρούμενοι που το δώρο μας απευθύνεται σε Θεσσαλονικείς. Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Strikers στην Ανατολική Θεσσαλονίκη προσφέρει  μέσω του blog μας τρεις μήνες δωρεάν προπονήσεων σε τρία παιδάκια ηλικίας 6-8 ετών που θα θελήσουν να γραφτούν στην Ακαδημία.





Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Strikers ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2014.
Στόχος της είναι να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν σωστά τους κανόνες του ποδοσφαίρου και να καταλάβουν ότι πρέπει να το αντιμετωπίζουν κυρίως ως παιχνίδι και διασκέδαση!!! Όλα αυτά με την χρήση μεθόδων που προάγουν την κοινωνικοποίηση και το ομαδικό πνεύμα, καθώς και την ισορροπία μεταξύ της ανάπτυξης του σώματος και του πνεύματος.
Ιδρυτής (και Πρόεδρος) είναι ο οικονομολόγος κ. Ιωάννης Μαλέογλου, ενώ υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος είναι ο κ. Χρήστος Ιωαννίδης, γυμναστής (απόφοιτος ΤΕΦΑΑ).
Στο τεχνικό team συμμετέχουν ο κ. Σωτήρης Πετρίδης (κάτοχος UEFA C, προπονητής στα prejunior) και ο κ. Άγγελος Φοιρός (προπονητής τερματοφυλάκων). Η «ομάδα» ενισχύεται και από την διατροφολόγο - διαιτολόγο κα Μαρία Μπασκίνη.

Φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις Athletic Park Επίσκυρο στην περιοχή της Πυλαίας (έναντι PAOK Sports Arena), όπου διεξάγονται τόσο οι προπονήσεις, όσο και οι αγώνες.
Οι εγγραφές ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 έχουν αρχίσει. Θα λειτουργήσουν τμήματα prebambini (2011 και νεότεροι), prejunior (2008-2009-2010) και junior (2006-2007).



Όροι διαγωνισμού 



Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής. Καμία συμμετοχή εκτός της φόρμας δεν θα θεωρείται έγκυρη.
Υποχρεωτική συμμετοχή
  • να κάνετε share τον διαγωνισμό στο facebook εδώ

  • να κάνετε like στην σελίδα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου strikersthessaloniki
Το giveaway κλείνει στις  23:00 μ.μ  την 25η Οκτωβρίου του 2016 και μπορούν να λάβουν όλοι μέρος όσοι διαμένουν στην Θεσσαλονίκη. Πρέπει να είστε άνω των 18 για να λάβετε μέρος και αυτό γιατί θα πρέπει να μου στείλετε προσωπικά σας στοιχεία αν κερδίσετε (όπως Όνομα, Διεύθυνση και τηλέφωνο)
Ο τυχερός νικητής θα ανακοινωθεί εδώ στο blog αλλά και στο fb στις  26 Οκτωβρίου. Θα ενημερωθεί και μέσω mail και μέσω facebook, για το δώρο που κέρδισε και θα έχει 2 μέρες να επικοινωνήσει μαζί μας και να μας στείλει τα στοιχεία του για να τα δώσουμε και εμείς στους δωροθέτες. Αν ο νικητής δεν απαντήσει στο παραπάνω χρονικό περιθώριο, θα κληρωθεί νέος νικητής στην θέση του. Οι νικητές  θα πρέπει να εγγράψουν τα παιδιά τους στην Ακαδημία έως τις 10 Noέμβρίου για να έχουν δικαίωμα να λάβουν το δώρο τους. Ο διαγωνισμός αφορά μόνο νέες εγγραφές. Δεν μπορούν να λάβουν μέρος γονείς μελών της Ακαδημίας.  Επίσης αποκλείονται  οι συγγενείς των μελών του parentslandgr.
To δώρο προσφέρεται από την Ακαδημία ποδοσφαίρου Strikers και  δεν πληρώνομαστε για την διεξαγωγή του διαγωνισμού.
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.


Φόρμα συμμετοχής






Καλή επιτυχία!!!






You Might Also Like

2 comments