.

Διαγωνισμός με δώρο Χριστουγεννιάτικα στολίδια

By 12/17/2016 ,

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι νιώθουν καλά όταν παίρνουν  αλλά και όταν δίνουν δώρα. Και εμείς είμαστε πανευτυχείς που μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε και πάλι δωράκι.  Και ξέρετε πότε χαίρομαι πιο πολύ; Όταν το δώρο είναι χειροποίητο και φτιαγμένο με μεράκι και αγάπη.
Γιατί υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι όπως η Μαρία του New kid in town  των οποίων η δουλειά δείχνει ότι δημιουργούν με την καρδιά τους.


Η Μαρία ξεκίνησε να φτιάχνει αντικείμενα από πολυμερικό πηλό για το παζάρι του σχολείου της κόρης της. Η δουλειά της  έγινε πολύ αγαπητή και γρήγορα οι πινακίδες για τα παιδικά δωμάτια έγιναν ξακουστές και έκαναν πολλά παιδάκια χαρούμενα.



Γνωστά επίσης και τα σπιτάκια της τα οποία αποτελούν ένα πρωτότυπο δώρο για γάμο ή για κάποιο φίλο που μετακόμισε σε καινούριο σπίτι. Η Μαρία θα προσθέσει τα ονόματά τους και οι φίλοι σας  θα ενθουσιαστουν.







Φέτος τα σπιτάκια απέκτησαν και γιορτινή όψη. Συνδυάστηκαν με γυαλί στο κέντρο και μετατράπηκαν σε χριστουγεννιάτικο δώρο.  






Μπορείτε επίσης να βρείτε υπέροχα γούρια  σε  διάφορα σχέδια και χρώματα. Ιδανικό δώρο για συναδέλφους , δασκάλες και φίλους που θα επισκεφτούμε στις γιορτές.













                      Για  σας έχουμε δυο γλυκουλικα στολιδακια για δυο τυχερούς!!!



Όροι του διαγωνισμού


  • Να είστε κάτοικοι Ελλάδος
  • Να κάνετε  like στη σελίδα  Parentslandgr πατώντας εδώ
  • Να κάνετε like στη σελίδα New kid in town  πατώντας εδώ
  • Να συμπληρώσετε την φόρμα που ακολουθεί
Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 20/12/2016  στις 23:00μ.μ
                                     Φόρμα Συμμετοχής








Καλή επιτυχία!!!



You Might Also Like

1 comments