.

Παιδική χαρά.

By 10/10/2012


Σήμερα είπα να σας γράψω για την Παιδική χαρά. Και μην βιαστείτε δεν εννοώ εκεί που παίζουν τα παιδιά αλλά την σειρά του Mega που προβάλλεται πάλι το μεσημέρι.

Μια σειρά που μου προκαλεί τα εξής αντιφατικά συναισθήματα. Ενώ μου αρέσει πολύ μα πάρα πολύ κάθε φορά που την βλέπω σοκάρομαι. Γιατί καθότι αγορομάνα σε μεζονέτα όπως στη σειρά και με την ''απειλή'' του άντρα μου ότι αν κάνουμε τρίτο θα είναι και αυτό αγόρι είναι σαν να βλέπω σκηνές από τα προσεχώς. Ακόμα και όταν τόλμησα να κοιτάξω τους τίτλους ανακάλυψα έντρομη ότι τα αληθινά ονόματα των παιδιών - ηθοποιών ταυτίζονται με τα ονόματα των παιδιών μου.

Και τι θα κάνει η μαθηματικός μανούλα που λατρεύει την ιστορία σε μια τέτοια περίπτωση;





Και για να μην μείνουν παραπονεμένοι όσοι αγαπούν τη γραμματική...



Καλό απόγευμα!

You Might Also Like

11 comments

  1. Στην συγκεκριμένη σειρά τα αγόρια είναι τόσο πολύ άτακτα που πραγματικά δεν ξέρω αν θα άντεχα να έχω 3 αγόρια! Ευτυχώς προς το παρόν έχω κορίτσι, όχι ότι δεν κάνει σκανδαλιές αλλά τέλος πάντων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ που συμπάσχω μαζί σου ( 3 άντρες ζωή να έχουν ), σκέφτομαι οτι είμαστε πολύ τυχερές με τόσους άντρες γύρω μας.Δεν θα με χάλαγε και ένα άλλο αντράκι στην παρέα. Άσε που τόοοοσα αυτοκινητάκια και αγορίστικα ρούχα τι θα τα έκανα;

    PS. έτσι παρηγορώ τον εαυτό μου στη λαχτάρα μου για μία κορη (χα χα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνε και τρίτο παιδάκι για να δείς αν θα βγεί αληθινός ο άντρας σου. Αν βγει και το τρίτο αγόρι μην τολμήσεις να κάνεις και τέταρτο γιατί οι στατιστικές λένε οτι και πάλι θα κάνεις αγόρι.χιχιχι
    φιλιά στην αγορομανούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλέ μην ανησυχείς! Παρακολούθησε τη σειρά και μια χαρά!
    (η αλήθεια είναι ότι είναι τρομακτικά μερικές φορές αυτά τα αγόρια..)
    Φιλιά*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορει να εχει ολες τις ατακες των παιδιων συγκεντρωμενες αλλα οταν ο μικρος μου απαντησε σημερα το πρωι ''γιατι ετσι'' και ειναι μολις δυο πως να μην φοβαμαι!

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα!Κορίτσια έχω αλλά βλέποντας τόν εγγονό μου πόσο άταχτος είναι αλλά καί πόσο τρυφερό παιδάκι είναι,πάντως η σειρά είναι πολύ ωραία!!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του παιδιου μου το παιδι ειναι δυο φορες παιδι μου. Να μην παρεις λοιπον και γευση απο αγορια;

      Διαγραφή
  6. Δεν παρακολουθώ τη σειρά, δε βλέπω καθόλου τηλεόραση. Αλλά θα σου πω ότι έπεσα κάτω από τα γέλια με τη φίλη μου και μικρό αγοράκι της.

    Μαμά: Παναγιώτη μου, τι είναι αυτά, δεν κάνουν έτσι τα καλά παιδιά!

    Παναγιώτης: Μα εγώ δεν είμαι καλό παιδί, ούτε θέλω να είμαι!!!

    Κάγκελο η μάνα! Μας έχει μείνει αυτό και το λέμε και γελάμε!

    Φιλάκια πολλά και να σας ζήσουν τα βλαστάρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή