.

Δωράκι στην δασκάλα μας από ξυλάκια

By 6/14/2013

Μια ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Το μικρό μας μωρό έμαθε φέτος να διαβάζει, να γράφει και να υπολογίζει. Μια χρονιά που πέρασε γρήγορα. Και δεν το λέω εγώ αυτό αν και το σκεφτόμουν. Εκείνος το έγραψε στην δασκάλα του. Στο γράμμα του της είπε ότι η σχολική χρονιά του φάνηκε οι 10 μήνες 4. Όταν ο χρόνος περνάει γρήγορα συνήθως έχουμε περάσει καλά. Και νομίζω ότι σε αυτές τις τρυφερές ηλικίες αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Ετσι θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη δασκάλα με ένα δωρο από την καρδιά μας. Πέρσι είχαμε φτιάξει στις δασκάλες του νηπιαγωγείου κουτάκια από παπούτσια.



Φέτος  σκεφτήκαμε να κάνουμε μία κατασκευή με ξυλάκια. Αρχίσαμε λοιπόν το ψάξιμο και ο μικρός επέμενε να φτιάξουμε ένα σπιτάκι. Και μάλιστα διάλεξε αυτό.


Εφαγα τον e-κόσμο να βρω την αρχική πηγή (όσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε). Και έτσι ανακάλυψα την  diyfamily. Αλλά και εκείνοι είχαν εμπνευστεί από μία εταιρεία στην Ταιβάν τον οποίων τα kit κοστίζουν 150$.  Ετσι ξαναγύρισα στην σελίδα τους και ευτυχώς είχαν μία πολύ όμορφη κορνίζα και έδιναν δωρεάν τις οδηγίες.

Αυτή είναι η δική μας που μαζί φτιάξαμε και μία μολυβοθήκη για το γραφείο της δασκάλας μας.
Ευτυχώς (για μένα) φέτος ήταν η σειρά του μπαμπά μας να δημιουργήσει.



Του χρόνου μάλλον θα έχουμε την ίδια δασκάλα. Οπότε θα είναι μια εύκολη και ευχάριστη χρονιά. Ως τοτε να έχουμε ένα Καλό Καλοκαίρι!











You Might Also Like

9 comments

  1. Αααα, γιατί δεν έβαλες το μπαμπά να φτιάξει το σπιτάκι; Χεχε, αστειεύομαι! Μια χαρά κι η μολυβοθήκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαράκι μου καταρχάς λατρεύω την αλλαγή του μπλοκ, σούπερ καλοκαιρινή, σούπερ διαθεση! Πολύ ωραία η κατασκευή σας κι είμαι σίγουρη πως η δασκάλα του θα χαρεί ιδιαίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σας, παιδιά!!! Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές στο ζουζούνι σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφα καί πρωτότυπα τά δωράκια Μαρία μου!!!Σίγουρα θά ενθουσιάστηκε η δασκάλα !!!!Καλό καλοκαίρι καί καλές διακοπές!!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και του χρόνου, Μαρία μου! Καλό καλοκαίρι ! Ομορφες οι κατασκευές-δωράκια, ιδιαίτερα και χειροποίητα!
    Καλή Κυριακή να περάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό καλοκαίρι Μαρία μου!
    Σημαντικό το ότι ο μικρούλης πέρασε τόσο καλά!
    Τι ωραία που κάνατε δωράκι στη δασκάλα σας!
    Και πολύ μου αρέσει και το καλοκαιρινό logo του blog!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι καλά να είσαι δασκάλα και να σε προσέχουν με τόσο ωραία δωράκια? Και του χρόνου εις ανώτερα! Για την ώρα καλά μπάνια ! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνω με Βερα. Επρεπε ο μπαμπας να φτιαξει το σπιτι με τα ξυλακια και μαζι μια φαρμα. Θα τελειωνε μεχρι το τελος καλοκαιριου:))))
    Πολυ ομορφη η μολυβοθηκη σας. Το διπλα τι ειναι;
    Η ιδεα με τα ξυλακια ειναι φοβερη. Γιατι δεν τα χρωματισατε κιολας ή να εγραφε ο λεβεντης σου μηνυματακια για τη δασκαλα του; Παντως σας βρισκω πολυ μπροστα Μαρακι μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή