.

Παιδικά δωμάτια με θέμα το ποδόσφαιρο

By 8/04/2014 ,




Μπορεί να τελείωσε το μουντιάλ αλλά  τα αγόρια συνεχίζουν να είναι επηρεασμένα. Έτσι αν σκέφτεστε να ανακαινίσετε  τα δωμάτιά τους  μπορεί να σας ζητήσουν το θέμα να είναι η στρογγυλή θεά. Εμείς το γλυτώσαμε παρα τρίχα αλλά δεν ξέρω για πόσο. Γι αυτό άρχισα να ψαχνω μερικές ιδέες. 



Καταρχήν πρέπει να συμφωνήσετε με το παιδί αν θα κυριαρχεί η μπάλα , το γήπεδο  ή τα χρώματα της ομάδας του. Στην πρώτη φωτογραφία η μαμά ζωγράφισε στον τοίχο μπάλες αλλά έφτιαξε μόνη της και τα κάδρα που βλέπετε. Μπάλες κυριάρχησαν παντού ακόμα και στη βάση ενός απλού κατά τα αλλά κρεβατιού. Νομίζω ότι είναι μια πολύ εύκολη προσθήκη  που κάθε ξυλουργός θα μπορούσε να κάνει.





Εδώ το θέμα είναι κυρίως η μπάλα. Γι' αυτό και κυριαρχούν το άσπρο - μαύρο. Και αν είναι δύσκολο να βρείτε πολυθρόνα - μπάλα είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε πουφ  - μπάλα.  Μην ξεχνάτε ότι  η αφίσα του αγαπημένου τους παίκτη είναι απλά απαραίτητη!





Ακόμα ψαχνω την ομάδα που έχει αυτά τα χρώματα αλλά δεν κατάφερα να την βρω. Όμως η ιδέα με το ρολόι στο χρώμα του γηπέδου είναι κάτι που μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα αρκεί να ζητήσουμε να μας κόψουν ένα κομμάτι ξύλο και να προμηθευτούμε ένα μηχανισμού ρολογιού από τα καταστήματα με κατασκευές.



Η λύση με τα αυτοκόλλητα τοίχου μπορεί να λύσει τα χέρια στους γονείς. Καλύπτουν και διακοσμούν τοίχους πανεύκολα και μπορούν να αλλαχτούν κάθε φορά που το παιδί βαρεθεί το δωμάτιό του. Εμείς τα δοκιμάσαμε πρόσφατα και τα συστήνω ανεπιφύλακτα




Ένα πιο απλό δωμάτιο με απλή  επίσης ζωγραφιά. Σκεφτείτε είναι απλά ένας κύκλος με μερικά πεντάγωνα! Τώρα μπορεί να την λένε και στρογγυλή θεά αλλά μην σας φοβίζει και αυτό. 





Αυτό το δωμάτιο είναι πάλι σε τόνους άσπρου μαύρου μόνο  που έχει  προστεθεί και κόκκινο που δίνει ζωντάνια. Μπάλες με τις αγαπημένες του ομάδες  διασκοσμούν τα ράφια αλλά και μία πρωτ'οτυπη λεπτομέρεια.....





.....την καρέκλα φυσικά.  που επενδύθηκε με ειδικό ύφασμα  για να μοιάζει με μπάλα!!!




Ενα αυτοκόλλητο τοίχου και  ένα τέρμα  μπορούν να ενθουσιάσουν ενα παιδι. Εμένα αυτό το δωμάτιο ξεχώρισε ο δικός μου!




You Might Also Like

2 comments

  1. Καλά τρελάθηκα!!! Πόσο φανταστικές ιδέες για ποδοσφαιρικά δωμάτια!! Αν δεν ήταν τα τέκνα μου διαφορετικού φύλου και δυστυχώς σε ένα δωμάτιο, σίγουρα θα υλοποιούσα κάποια από αυτές!!!
    Εννοείται πως συμφωνώ και εγώ με το γιο σου! Το τελευταίο τα σπάει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το τελευταιο το θελω και εγω για το αγορακι μου που ειναι γεννημενος ποδοσφαιριστης ,μολις ειδε τη φωτο τρελαθηκε....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή