.

Βόλτα στο Paradise Park

By 1/04/2017 , , , , ,

Καλή χρονια σε  όλους.  Θα ξεκινήσω τις αναρτήσεις για φέτος με την πρώτη μας έξοδο.  Φέτος ήθελα  εκτός από τα γνωστά Χριστουγεννιάτικα πάρκα με τα χιλιάδες φωτάκια και τα πολλά παιχνίδια να ζήσουν τα παιδιά μου μια πιο βιωματική εμπειρία. Έτσι επέλεξα να κάνω κράτηση για το Paradise Park. Πρόκειται για ένα βιωματικό πάρκο στη Μεταμόρφωση στο οποίο πραγματοποιούνται καθημερινά προγράμματα για σχολεία αλλά διοργανώνονται και πάρτι. Κάποιες φορές γίνονται και προγράμματα για το ευρύ κοινό. Όπως το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα που παρακολουθήσαμε. 

Στο πρώτο 45λεπτο  οι υπεύθυνοι  πήγαν τα παιδιά σε μία αίθουσα και αφού τους  έβαλαν σκουφάκια και ποδιές  έπλασαν κουραμπιέδες και  έφτιαξαν και μπισκοτοκατασκευή.   Εντω μεταξύ  εμείς οι γονείς απολαμβάναμε τον καφέ μας.




Τα παιδιά διασκέδασαν βουτώντας τους κουραμπιέδες στην σοκολάτα και  συναρμολογώντας το μπισκοτοαυτοκινητάκι με κόλλα ζαχαροπλαστικής όπως είπαν.




Στη συνέχεια μας φώναξαν για να μας δείξουν τι έφτιαξαν και να τα πάρουμε φωτογραφίες με τον 
Αη Βασίλη στο θρόνο του.  Άκουσα αρκετούς γονείς να θέλουν να βουτήξουν στην σοκολάτα.




Στη συνέχεια όλοι μαζί πήγαμε να επισκεφτούμε τα ζωάκια της φάρμας. Ελαφακια, πονυ , κοτουλες, χήνες, αγελάδα, κατσικουλες,γουρουνάκια. Και οι υπεύθυνοι είχαν καλαθάκια με καρότα για να ταΐσουν τα παιδιά τα ζώα.








Στη συνέχεια η βόλτα μας είχε ξανά Χριστουγεννιάτικο θέμα. Επισκεφτήκαμε τη φάτνη. Και στην φωτογραφική μου εμφανίστηκε το αστέρι!!!!




Στη φάτνη υπήρχαν μικρά προβατάκια που τα παιδιά τάισαν με το μπιμπερό.





Ήταν τόσο εξοικειωμένα με τον κόσμο που σε πλησίαζαν να τα χαϊδέψεις.





Στη συνέχεια εμφανίστηκε ο Αη Βασίλης και έκανε τα παιδιά βόλτα με την άμαξα του! 




Διαβάσαμε όλα τα είδη δέντρων που είχε το πάρκο. Τα πιο πολλά είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Φανταστείτε χρώματα που θα γεμίζει αυτό το κομμάτι του κήπου την άνοιξη.





Τέλος κάνανε και βόλτα με το πόνυ πρώτου χαθούν στα φουσκωτά και τα παιχνίδια.  Από εκεί δεν έχω φωτογραφίες καθώς προτίμησα να τα αφήσω να τα χαρούν και να χαρώ και εγώ το υπόλοιπο καφεδάκι.





Από ότι μου είπαν οι υπεύθυνοι σε λίγο καιρό θα λειτουργήσει ένα ακόμα πρόγραμμα με θέμα μάλλον την μυθολογία. Αν θέλετε να ενημερώνεστε για ότι καινούριο ετοιμάζουν δεν έχετε παρα να επισκέπτεστε την σελίδα του Paradise Park πατώντας εδώ . Είμαι σίγουροι ότι αν το επισκεφτείτε θα περάσετε και εσείς και τα παιδιά υπέροχα. Και αν είστε καθηγητές διαβάστε για τα προγράμματα που λειτουργούν με τα σχολεία και κανονίστε να το επισκεφτείτε με τους μαθητές σας.







You Might Also Like

2 comments

  1. Τι ωραία η βόλτα σας!! Τα pony τα αγαπώ!!Θα προσπαθήσω να πάω με τα πιτσιρίκια!! Ευχαριστούμε για την ιδέα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ, τί όμορφος χώρος!
    Περάσατε υπέροχα και φαίνεται!!!
    Καλή χρονιά, κούκλα μου!
    Υγεία και πολλά γέλια στο σπιτικό σας!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
    *Αυτή η λάμψη στη φάτνη???!!! Wow!

    ΑπάντησηΔιαγραφή