.

Δεν χωράει το γραφείο στο παιδικό;

By 6/11/2014 ,

Σήμερα στα παιδικά δωμάτια θα συνεχίσουμε λίγο με την έλλειψη χώρου. Αφορμή για το σημερινό θέμα ήταν μια κουβέντα με έναν φίλο που  διαμαρτυρόταν ότι όταν ήταν μικρός και έκανε μαθήματα στο σπίτι η μαμά του έμπαινε συνέχεια στο δωμάτιο. Αφού λοιπόν άκουσα τόσες φορές ότι δεν τους άφηνε σε ησυχία εύλογα ρώτησα ''Ποσες δουλειές είχε επιτέλους στο δωμάτιό σου; ''. Η απάντηση ήταν ότι έκαναν μάθημα στην κουζίνα γιατί στο δωμάτιό του δεν χώραγε γραφείο! Τώρα πως δεν χώραγε σε βίλα 400τμ ένα γραφειακι μα το Θεό ακόμα το ψάχνω.

Επειδή όμως πολλά σπίτια έχουν πραγματική έλλειψη χώρου ας δούμε που μπορεί να χωρέσει ένα γραφείο!




Το περιμένατε ότι θα μπορούσε να κρύβεται μέσα στην ντουλάπα; Είχα ακούσει για τηλεόραση κρυμμένη εκεί αλλά για ολόκληρο γραφείο όχι!





Μια δίφυλλη ντουλάπα χωρά γραφείο ,συρτάρια, ράφια. Αφήστε που αν το παιδί δεν μαζεύει τα πράγματά του και έρθει κόσμος αρκεί να κλείσετε τις πόρτες και να κρύψετε το χαμό.







Αν χρειάζεστε τις ντουλάπες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εσοχή κάτω από τις σκάλες  ή ακόμα και μία μικρή γωνία στο δωμάτιο που δεν θα το φανταζόσασταν καν ότι θα μπορούσε να γίνει ο χώρος μελέτης του παιδιού!







Contemporary Kids by Other Metro Architects & Designers Susanna Cots


Γραφεία μικρά κρυμμένα σε συρτάρια μπορούν να δώσουν  λύση σε μικρά δωμάτια. Στις δύο επόμενες φωτογραφίες θα δείτε το δωμάτιο διδύμων να μεταμορφώνεται από χώρο ύπνου  σε χώρο μελέτης. Τέτοια κρεβάτια που σηκώνονται είχα και εγώ μικρή με την αδερφή μου και ήταν άκρως βολικά αφού όταν τα μαζεύαμε είχαμε πολύ χώρο  για παιχνίδι!






Η τελευταία φωτογραφία δεν αφορά γραφείο σε παιδικό δωμάτιο αλλά είναι αφιερωμένη σε ολες τις φίλες μου bloggers που πρέπει να τα προλαβαίνουν όλα!






Traditional Kitchen by Natick Kitchen & Bath Designers Rob Kane - Kitchen Interiors Inc.




Το blogoσπιτάκι μου είναι υπο κατασκευή αλλά σύντομα θα έχουμε καινούργια εμφάνιση που ελπίζουμε να σας αρέσει.
Την επόμενη εβδομάδα θα ασχοληθουμε με τον κήπο  και πως μπορούμε να κάνουμε παιδικές γωνιές. Αν κάποιος θα ήθελε να παρουσιαστεί το δωμάτιο των παιδιών του ή κάποια πρωτότυπη γωνιά του μέσα από αυτή τη στήλη μπορεί να στείλει τις φωτογραφίες στο parentslandgr@gmail.com με ένα μικρό κείμενο. Θα χαρούμε να μοιραστούμε ιδέες.








You Might Also Like

7 comments

  1. Ωραίες ιδέες!! Ειδικά η ντουλάπα- γραφείο είναι ότι πρέπει για να κρύβεις ακαταστασία την τελευταία στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ μού άρεσε το γραφειάκι κάτω από την σκάλα. Κι αυτό στην ντουλάπα πολύ καλό για γρήγορα συμμαζεμένους χώρους αλλά μάλλον απευθύνεται στις αμερικάνικες ντουλάπες γιατί στις Ελληνικές ίσα ίσα που μπαίνουν οι κρεμάστρες :)
    Την καλησπέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι υπάρχουν λύσεις για όλα τελικά!
    Και ευτυχώς ακόμα και οι μικροί χώροι μπορούν να μεταμορφωθούν πολύ έξυπνα!
    Περιμένω με ενδιαφέρον την επόμενη ανάρτησή σου Μαρία!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mοναδικές ιδέες!!..Όλες οι αναρτήσεις σου για τα παιδικά δωμάτια ....η μία καλύτερη από την άλλη!! ..αν και είχα ξετρελαθεί με τα 4 κρεβατάκια σε ένα δωμάτιο και αυτή εδώ είναι πολλή πολλή χρήσιμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ ομορφες ολες οι ιδεες...

    απο το λινκ παρτι της http://mommasdailylife.blogspot.gr/...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαράκι μου με το καλό οι αλλαγές σου καταρχήν. Είμαι από κινητό και βλέπω μόνο το header τώρα. Δεν ξέρω αν έχεις αλλάξει κι άλλα.
    Είναι όμορφο να ανακαινίζεσαι και να προχωράς μπροστά!!
    Αυτές οι αναρτήσεις σου για τα δωμάτια με ενθουσίασαν πολύ!!! Μας έδωσες πολλές ιδέες.
    Η τελευταία φώτο για μας τις bloggers, όλα τα λεφτά! Χα χα χα. Δεν χωράει στην κουζίνα μου μιας κ είναι μικρή!! Αλλιώς θα την εφάρμοζα:))))
    Φιλάρες πολλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή