.

Ελληνική μόδα στο Λονδίνο

By 10/30/2014 ,

 Εδώ και λίγες μέρες στο Λονδίνο έχουν αρχίσει να μιλούν για ένα καινούριο κατάστημα. Ένα χώρο 150 τμ που ήρθε να προσφέρει ποιότητα και στυλ στα παιδιά. Όπως καταλάβατε είναι ένα κατάστημα με παιδικά ρούχα! Και βρίσκετε  στο Westfield London Shopping Centre, ένα εμπορικό κέντρο, το οποίο στεγάζει τα μεγαλύτερα διεθνή brands και προσελκύει καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες.






Ο λόγος για τον οποίο  ένιωσα όμορφα όταν έμαθα το νέο και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας είναι ότι πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία που τον τελευταίο καιρό άρχισε να δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες του κόσμου. Πρόκειται για την εταιρεία Φράγκος ΑΕ και το καινούριο τους κατάστημα  Marasil στο Λονδίνο!!!





Είναι τόσο όμορφο και ελπιδοφόρο στις μέρες μας να βλέπεις ελληνικές εταιρείες να αναπτύσσονται τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Εκεί  θα βρει κάποιος  συλλογές των brands παιδικής ένδυσης Marasil, Mandarino, Sprint και Pierre Cardin, με εντυπωσιακά και ποιοτικά προϊόντα για όλες τις ηλικίες παιδιών, από νεογέννητα έως και 12 ετών! 






O χώρος είναι απίστευτα λειτουργικός και καλαίσθητος. Επίσης υπάρχει και ένας   ειδικά διαμορφωμένος χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά. Στο κατάστημα πραγματοποιούνται  διάφορα happenings  και το μαγαζί γεμίζει παιδικά χαμόγελα.




Το καλό είναι ότι εμείς δεν χρειάζεται να ταξιδέψουμε μακριά για να χαρούμε  την ποιότητα και την αισθητική των ρούχων Marasil. Σίγουρα υπάρχει ένα κατάστημα κοντά μας αν και εγώ λέω να αγοράσω αυτή τη φορά στον γιο μου από το eshop τους  καθισμένη στην πολυθρόνα μου μπροστά από το τζάκι!

You Might Also Like

4 comments

  1. Πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα, πραγματικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρακι.. ο συνδεσμος για το eshop..ανοιγει τον blogger και οχι το eshop.. Για δες το.. φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλαίσθητο μαγαζί και το αξίζει να βρίσκετε εκεί.. Όντως το e-shop δεν ανοίγει.
    Φιλιά^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κορίτσια ευχαριστώ για την επισήμανση. Έγινε η διόρθωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή