.

Δωμάτια με θέμα τα Lego

By 10/27/2014 ,

Μιλήσαμε για τόσα παιδικά δωμάτια αλλά αυτή τη φορά θα εστιάσουμε στα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών. Τα LEGO. Παιχνίδια που κάνουν τα παιδιά πιο δημιουργικά. Εξάπτουν τη φαντασία τους και δημιουργούν το δικό τους κόσμο. Πως λοιπόν να μην θελήσουν κάποια να έχουν τέτοια διακόσμηση στο δωμάτιό τους;






Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Λευκοί τοίχοι  και  φυσικά χρώμα στα έπιπλα και τα αξεσουάρ μπορούν να φτιάξουν το κατάλληλο σκηνικό. Κόκκινο ,μπλε,κίτρινο, πράσινο και ίσως λίγο μαύρο.





Τα ντουλάπια είναι πολύ εύκολα στην κατασκευή. Αρκεί να έχουν έντονα χρώματα και κυλίνδρους κολλημένους επάνω. Μπορείτε να τα φτιάξετε και μόνοι σας αρκεί τα έπιπλά σας να βάφονται και παραγγείλετε τα στρογγυλά κομμάτια σε ένα ξυλουργείο.






Αν μάλιστα έχετε γνωστό ηλεκτρολόγο ζητήστε του να μετατρέψετε ένα ξύλινο κουτί σε φωτιστικό! Και μην ξεχάσετε να φτιάξετε απλά ορθογώνια μαξιλάρια!





Προμηθευτείτε ένα κατάλληλο τραπέζι για τα παιχνίδια LEGO για να μπορεί να στήσει και τις δικές του δημιουργίες.




Αν πάλι δεν έχετε χώρο για ντουλάπια και τραπέζια και είστε και λίγο τολμηροί  επενδύστε τον τοίχο με τις πράσινες βάσεις και όλα τα κομμάτια θα είναι τοποθετημένα πάνω τους!





Μπορείτε βέβαια να προμηθευτείτε τα γνωστά μας πια mural (αυτοκόλλητα τοίχου) και να έχετε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο είστε σίγουρη ότι αν το παιδάκι σας αλλάξει γνώμη  θα μπορείτε να το αλλάξετε.







Για το κρεβάτι η λύση είναι απλή. Ένα κάλυμμα με λάστιχο σε έντονο χρώμα και δύο μαξιλάρια δεν θα αφήνουν αμφιβολία για τις επιλογές του παιδιού σας στα παιχνίδια.




Τέλος όσοι αγαπούν την ζωγραφική  μπορούν να εμπνευστούν από την καινούργια ταινία της LEGO.

Και μην ξεχνάτε ότι αν κάποιος θα ήθελε να παρουσιαστεί το δωμάτιο των παιδιών του ή κάποια πρωτότυπη γωνιά του μέσα από αυτή τη στήλη μπορεί να στείλει τις φωτογραφίες στο parentslandgr@gmail.com με ένα μικρό κείμενο. Θα χαρούμε να μοιραστούμε ιδέες.




You Might Also Like

8 comments

  1. Εντάξει φοβερές ιδέες!
    Πάρα πολύ όμορφο το αποτέλεσμα!
    Σαν δωμάτιο βέβαια μου "κάνει" περισσότερο για αγόρι, αλλά φαντάζομαι με μια πιο κοριτσίστικη επιλογή χρωμάτων θα είναι όμορφη ιδέα και για μικρές κυρίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστικά! Τα κρεβάτια - Lego με το κάλυμα και τα στρογγυλά μαξιλάρια υπέροχα και απλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντυπωσιακά δωμάτια και μάλιστα εκείνο με τα φωτιστικά και το άλλο με τα κρεβάτια Lego!!
    Καλημέρα και του χρόνου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου αρέσουν τα lego!!! Καθομαι και παιζω με το αγόρι μου για ώρες. Ωραίο και σαν θεμα διακόσμησης, το μόνο που με ενοχλεί είναι τα αρκετά έντονα χρώματα. Θα εβαζα περισσίτερα αντικείμενα lego σε ένα πιο ουδετερο φόντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ευφυέστερο παιχνίδι όλων των εποχών δεν θα μπορούσε να λείπει από το παιδικό δωμάτιο! Πολύ ωραίες οι προτάσεις σου! Την καλημέρα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ εντυπωσιακά τα lego-δωμάτια! Μου άρεσε πολύ πολύ αυτό που έχει τον lego-τοίχο για να στερεώνεις και να φτιάχνεις δημιουργίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή