.

Για την Ιωάννα

By 5/30/2012


Αυτό το post όμως είναι αφιερωμένο σε ένα κοριτσάκι  που με έχει συγκινήσει πολύ και δυο γονείς  που για μένα είναι παράδειγμα θάρρους και αγάπης.


Η Ιωάννα είναι ένα μωράκι 6 μηνών που γεννήθηκε στην Αμερική από Έλληνες γονείς. Όταν ήταν δυο μηνών διαγνώστηκε με μια γενετική  ασθένεια που λέγεται νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1. Δυστυχώς  αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θεραπεία αλλά οι γονείς της προσπαθούν να ζήσουν κάθε στιγμή. Έχουν φτιάξει ένα blog αφιερωμένο στον μικρό τους Άγγελο  με  σκοπό να ενημερώσουν όλο τον κόσμο για την ασθένεια αυτή. Άλλωστε στην Ελλάδα μόνο υπολογίζεται ότι υπάρχουν  250.000 φορείς της νόσου. Ταυτόχρονα παρουσιάζονται οι καθημερινές χαρές της μικρής Ιωάννας. Οι γονείς της όχι μόνο δεν το έβαλαν κάτω αλλά  ζουν την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική.  Γιατί όντως έτσι είναι  αλλά καμιά φορά αφήνουμε την καθημερινότητα να μας καταβάλει.
Αγαπάτε λοιπόν τα παιδιά σας με όλη σας την ψυχή και κάντε κάθε τους μέρα ξεχωριστή. Όσο για την Ιωάννα το μόνο που ζητά είναι να διαδώσουμε την ιστορία της για να ενημερωθεί ο κόσμος για την ασθένεια. Επισκεφτείτε το blog της (http://www.giatinioanna.com/)  και  θυμηθείτε την στις προσευχές σας .

You Might Also Like

0 comments