.

Πως να πάτε πιο φθηνά στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

By 6/13/2012 ,

Πριν λίγες μέρες πήγαμε με τα παιδιά στο Αττικό ζωολογικό πάρκο. Τους αρέσει πολύ να πηγαίνουν εκεί και έτσι  κάθε χρόνο 1-2 φορές  θα επισκεφτούμε τα ζωάκια. 



Δυστυχώς το κόστος για μια οικογένεια είναι  μεγάλο. Γι ' αυτό και σήμερα θα σας προτείνω μερικούς τρόπους για να πάτε εκεί με λιγότερα λεφτά.


Ο πρώτος  είναι μια προσφορά που είδα σήμερα στο http://www.goldendeals.gr . Δίνουν τιμή για ημερήσιο εισητήριο 7,5 €  για παιδιά - 9,5€ για ενήλικες. Δυστυχώς τελειώνει σε λίγες ώρες.  Πάντως καλό θα ήταν να ψάχνετε κατά καιρούς αντίστοιχους ιστότοπους για να μειώσετε το κόστος.

Ο δεύτερος έχει να κάνει με μία προσφορά της cosmote το 2 for 1 που μπορεί κανείς να πάρει δύο εισητήρια στην τιμή του ενός. Ισχύει για είσοδο τις καθημερινές εκτός απο τις επίσημες αργίες με τη προυπόθεση αγοράς ενήλικου εισητηρίου.

Τέλος απευθυνθείτε στην ίδια την ιστοσελίδα του πάρκου (http://www.atticapark.com/zoo) για οικογενειακές προσφορές.

Καλές αποδράσεις!

You Might Also Like

4 comments

  1. τεεελεια ! μια βολτα στον ζωολογικο κηπο ειναι οτι πρεπει! ευχαριστουμε για την ενημερωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδες για να μη διαβάσω την ανάρτησή σου εγκαίρως; Την Κυριακή που μας πέρασε πήγαμε Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και πληρώσαμε 44 € (αν θυμάμαι καλά). Την επόμενη φορά θα έχω κατά νου για καμία προσφορά. Καλό φθινόπωρο, Μαρία μου! Και καλή σχολική χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ που είμαι ανήλικη πόσο θα πληρώσω για 1 εισιτήριο; (16ετων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλά Εισιτήρια
    Ενήλικες €18
    Παιδιά 3-12 ετών €14
    Κάτω των 3 ετών Δωρεάν

    Οποτε μαλλον κατατασσεσαι στους ενηλικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή