.

Μαμά θέλω μπότες.

By 1/21/2014 ,

Εδώ και μέρες τα προγνωστικά αναφέρουν  για βροχές και κακοκαιρίες. Αλλά ο ήλιος παίζει τα δικά του παιχνίδια και μας χαρίζει ζεστές, ηλιόλουστες μέρες.

Έτσι ο γιος μου ξαναθυμήθηκε κάτι που ζήταγε από πέρσι. Μπότες. Μπότες όμως ψηλές. Γιατί δηλαδή να φοράνε μόνο τα κορίτσια. Ψάξαμε από εδώ, ψάξαμε από εκεί τίποτα. Όλο το σόι έψαχνε!
Άντε να βρίσκαμε μποτάκια με επένδυση για σκι. Ήταν όμως μέχρι την γάμπα. Του άρεσαν αλλά ήθελε πιο ψηλές!


Έτσι άρχισε καινούργιο ψάξιμο. Καλά δεν την βγάζαμε και στα μαγαζιά. Απλά είχαμε όλοι το νου μας. Και για να του φύγει λίγο το μαράζι πήραμε μπότες για την βροχή. Βέβαια δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενε αλλά τουλάχιστον σταμάτησε να το συζητάει. Αποδείχτηκαν και πολύ χρήσιμες αφού στο χωριό το καλοκαίρι της φορούσε καθημερινά για να πηγαίνει στο λαχανόκηπο.






Να δούμε φέτος τι θα σκαρφιστούμε. Πάντως βρίσκει κανείς στο ύψος που θέλει για μεγαλύτερα αγόρια όμως. Μάλλον θα πρέπει να περιμένει λίγα χρόνια ακόμα.

     Εσάς τα παιδιά σας έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις για τα ρούχα και τα παπούτσια τους;


You Might Also Like

12 comments

  1. Χμμ από παιδάκια δεν ξέρω πολλά γιατί δεν έχω δικά μου αλλά οι μποτούλες είναι μια χαρά :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμενα η κορή μου είναι πολύ κοκετα!!ΧΙΧΙ!Γυναίκα με τα ολα της αμα δε της αρέσει κάτι δε το φοράει με τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O γιος μας, 10 χρονών, δίνει ελάχιστη σημασία στο τι θα φορέσει. Σχεδόν καθόλου μπορώ να πω. Ειδικά στα ρούχα σπάνια θα πει ότι θέλει κάτι συγκεκριμένο. Στα παπούτσια απλά δηλώνει ότι θέλει να φοράει αθλητικά και το καλοκαίρι ας πούμε δεν θέλει πέδιλα.
    Η κόρη μας όμως...... αχ η κόρη μας..... από 18 μηνών έχει άποψη! Αν δεν συμφωνεί να φορέσει αυτά που της δίνω..... απλά ΔΕΝ θα τα φορέσει, που να σκάσω !!!!!!!!!!!!! Ζητούσε πέρσι κάτι μπότες, γνωστής μάρκας με κοριτσίστικα αλλά ήταν πανάκριβες. Εντάξει, αυτό το κατάλαβε, πήραμε κάτι άλλες πιο οικονομικές (μα 90,00 ευρώ για ένα ζευγάρι μπότες που θα φορεθούν δύο - τρεις μήνες και του χρόνου δεν θα της κάνουν;;;;).
    Αλλά αν αποφασίσει να φορέσει κάτι συγκεκριμένο, μια συγκεκριμένη μέρα, θα το φορέσει ο κόσμος να χαλάσει !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κόρη μου είναι σκέτη κοκεταρία!!!! Ειδικά αυτή την εποχή θέλει να διαλέγει μόνη της τα ρούχα που θα φορέσει όπως και να φτιάξει τα μαλλιά της!!!! Αν όμως δεν της αρέσει κάτι την έβαψες, δεν το φοράει με τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα! Έχεις ένα βραβειάκι όποτε μπορείς πέρασε να το πάρεις http://swanocean.blogspot.gr/2014/01/a-new-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικά και έχουν άποψη!! Εσενα ειναι και αγορια βεβαια που υποτίθεται ειναι πιο εύκολα σε αυτά. Οι γυναίκες απο μικρές...ανάποδες:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. XAXAXA Σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου στο χριστουγεννιάτικο πανηγύρι του stars and icicles μην ξεχνάς το επόμενο ξεκινάει το Νοέμβρη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να σου πω ένα ζευγαράκι θα το ήθελα και εγώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τις τελευταίες τις έχω μπανίσει για μένα (βγαίνουν και σε γυναικείες) και μάλιστα σε αυτό το χρώμα, όταν τις είχα δει πρώτη φορά στην Αγγλία και ήθελα να τις πάρω. Τότε που στην Ελλάδα, γαλότσες φορούσαν μόνο για τις αγροτικές εργασίες. Και μου λέει ο Θοδωρής "μα θα κυκλοφορείς με γαλότσες"; Και του λέω "ναι, αλλά θα είναι Hunter". Χεχε.
    Που να ήξερα ότι σε λίγο καιρό οι γαλότσες θα γινόταν μόδα και στην Ελλάδα. Θα τις είχα πάρει. Αλλά με επηρέασε...

    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι HUNTER ειναι οι καλύτερες!. Να μεγαλώσει λίγο ο μικρός και θα του πάρω. Πρόσφατα είδα και κάτι Crocs τέλειες επίσης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σε περιμένω στο σπιτάκι μου να τα λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή