.

Φάρος από πήλινες γλάστρες

By 7/07/2014 ,

Πριν από μερικούς μήνες ξεκίνησε ένα περιοδικό  από μερικές bloggers με αγάπη και φαντασία. Φυσικά και αναφέρομαι στο Cook Craft and Create. 


Δωρεάν ιντερνετικό περιοδικό που κάθε φορά μας γεμίζει ,ιδέες και γεύσεις. Με αγωνία το περίμενα για να δω τις κατασκευές , τις συνταγές, τις όμορφες εικόνες.Μέχρι που στο προηγούμενο επεισόδιο δεν άντεξα και αποφάσισα να απαντήσω στην δυνατότητα να γίνει κάποιος guest writer. 


Ετσι λοιπόν σε αυτό το καλοκαιρινό τευχος συμμετέχω και εγώ με τον φάρο από πήλινες γλάστρες!Μια ευκολη κατασκευή για να διακοσμήσετε το μπαλκόνι ή τον κήπο σας.







Αν ομως ετοιμάζεται καλοκαιρινή βαπτιση ή παρτι δείτε πως μπορείτε τοσο απλά να στολίσετε το τραπέζι χρησιμοποιώντας το σαν βάση για λαχταριστά cupcakes!Θέλετε να πάρετε και αλλες ιδεες για πάρτι και βαπτίσεις και να διοργανώσετε την δική σας γιορτή με επιτυχία; Δεν εχετε παρά να ξεφυλλίσετε το καινούργιο τευχος  πατώντας εδώ






You Might Also Like

4 comments

  1. Μαράκι, πολύ χάρηκα που σε είχαμε μαζί μας σε αυτό το τεύχος!
    Τη λάτρεψα την κατασκευή σου, πάρα πολύ εντυπωσιακή και εύκολη παράλληλα!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ'αρέσει αυτή η παρεούλα δημιουργίας! Και εις ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε και σε ανώτερα κοριτσάρες! Το έχω δει και έχω μαρκάρει ότι μου άρεσε είδη στο νέο σας τεύχος! Φιλάκια και μπράβο για τη συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή