.

Μία πασχαλίτσα στο Cook, Craft, Create

By 3/24/2015

Όταν ήμουν μικρή περίμενα με αγωνία τον παππού μου να μου φέρει το καινούριο περιοδικό του Μίκυ. Στο πανεπιστήμιο αγόραζα περιοδικά διακόσμησης και όταν παντρεύτηκα περιοδικά με θέμα τα ταξίδια και την μαγειρική.




Τελευταία αγοράζω πολύ λιγότερο αλλά υπάρχει ένα περιοδικό που αγαπώ γιατί με τραβάνε όλα του τα άρθρα. Περιμένω να βγει και να το ξεφυλλίσω να δω όλα  τα θέματα. Να φτιάξω καφέ και να χαθώ στη δημιουργικότητά του. Έρχεται στο σπίτι σας εντελώς δωρεάν με το πάτημα ενός κουμπιού και είναι γεμάτο ιδέες. Φυσικά και μιλάω για το αγαπημένο μας Cook, Craft, Create.




Το καινούριο τεύχος είναι γεμάτο πασχαλινές ιδέες. Πως να φτιάξετε δωράκια για τα παιδιά, λαχταριστά αλμυρά και γλυκά για το γιορτινό τραπέζι και φυσικά πολλές κατασκευές. Για στολίσετε το σπίτι αλλά και για να μεταφέρετε το Άγιο Φως με ένα πανέμορφο φαναράκι.



Η ομάδα του Cook, Craft, Create αποτελείται από τα πιο δημιουργικά κορίτσια. Ποιο όμως από τα αγαπημένα σας περιοδικά σας δίνει την δυνατότητα να  γράψετε και εσείς ένα άρθρο; Και όμως μπορείτε αρκεί να δήλωσετε guest writer για το επόμενο τεύχος. Και φυσικά δεν έχασα πάλι την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτό το τεύχος με  μία κατασκευή για το πασχαλινό τραπέζι.  Δαχτυλίδια για την πετσέτα με  την γλυκιά πασχαλίτσα. Οδηγίες στο καινούριο τεύχος λοιπόν.



Μήπως είναι ώρα να τολμήσετε και εσείς και να διαβάσουμε στο επόμενο τεύχος την δική σας ιδέα;




You Might Also Like

4 comments

  1. Α, τέλεια!
    Πάω να δω το νέο Πασχαλινό σας τεύχος!
    ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσει πολυ πολυ η ιδέα σου! Απλή και όμορφη! Φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ μου αρέσει η ιδέα με την Πασχαλίτσα! Πρωτότυπη και χαρούμενη! Ότι πρέπει για το Πασχαλινό τραπέζι! Ευχαριστούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή