.

Τα Σαββατιάτικα πάρτυ μας

By 1/28/2013 ,

 Εδώ και λίγο καιρό  τα Σαββατόβραδα απέκτησαν άλλο χρώμα. και αυτό για τί διοργανώνουμε μικρά οικογενειακά πάρτι όπως τα λέμε. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μικρές οικογενειακές στιγμές  με λιχουδίτσες και παιχνίδι με τα παιδιά.

 Το προηγούμενο Σάββατο παίξαμε το κυνήγι του χαμένου θησαυρού. Η ιδέα  ήρθε όταν είδα στο facebook  μία ανάρτηση την Κathy  από το Ανθόμελι. Τα κορίτσια  είχαν έτοιμες τις εικόνες με τα μέρη του σπιτιού και έτσι δεν είχα παρά να τις εκτυπώσω. Ο γλυκός θησαυρός περίμενε στο μπαούλο που ήταν και ο τελευταίος προορισμός. Ενθουσιάστηκαν και έτρεχαν σε όλο το σπίτι μαζί με τον μπαμπά τους. Διαβάστε και εσείς την ανάρτηση Παίζουμε το κυνήγι του χαμένου θησαυρού και διασκεδάστε.



Αυτό το Σάββατο  παίξαμε τυφλόμυγα. Ένα παιχνίδι που μαθαίνει στα παιδιά την δύναμη και των υπόλοιπων αισθήσεων του ανθρώπου. Όσο για γλυκάκι η μαμά ήθελε να φτιάξει κρουασανακια αλλά χρειάζονται 12 ώρες προετοιμασία και έτσι ετοιμάστηκαν για πρωινό Κυριακής. Επειδή όμως δεν έχω τελειοποιήσει την τεχνική θα επακολουθήσει καινούργια ανάρτηση.


Αυτό το Σαββατοκύριακο είχε την ιδιαιτερότητα ότι η μαμά δεν είχε μάθημα Ιταλικών το πρωί του Σαββάτου και ήταν πανευτυχής που δεν έπρεπε να ξυπνήσει το πρωί. Βέβαια το μάθημα μεταφέρθηκε για το πρωινό της Κυριακής στις 8:30. Βάρβαρο αλλά η διαδρομή  ήταν μαγική και με ανέβασε γρήγορα.









Ανυπομονώ για το επόμενο Σαββατοκύριακο κιόλας!




You Might Also Like

15 comments

  1. Το ίδιο θα ανυπομονούν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας! Είναι όμορφο που παίζετε μαζί παιχνίδια - και αυτού του είδους τα παιχνίδια! Μην το σταματήσετε! Φιλιά, καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα, τι ωραίες φωτογραφίες...
    Τι ωραία ιδέα, να κάνεις πάρτι χωρίς να υπάρχει λόγος! Ποτέ δεν το 'χα σκεφτεί. Θα πω στον Παύλο πως την Κυριακή θα κάνουμε πάρτι και θα με ρωτήσει: Μαμά γιορτάζω; Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτες τις ωραιες ιδεες εχετε ολες και ανυπομονω να μεγαλωσει η ταλιμπανουλα για να καθιερωσουμε και δικα μας τετοια εθιμοτυπικα!!
    πολλα φιλια και να περνατε παντα τελεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι τέλεια ιδέα αυτά τα οικογενειακά πάρτι!
    Άντε να μεγαλώσουν λίγο και οι δικές μου ζουζούνες να τα καθιερώσουμε κι εμείς!
    Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφη ιδέα τα σαββατιάτικα πάρτυ
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ, μπράβο σου για την ιδέα! Ανυπομονώ κι εγώ να μεγαλώσει η μικρή για να κάνουμε τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλεια!!! Τα παιδιά λατρεύουν τα παιχνίδια!!! Μπράβο σας που ασχολείστε τόσο όμορφα με τα παιδιά σας!!!
    Πολύ όμορφο που το καθιερώσατε.
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τί ωραία ιδέα, βρε παιδιά!!!! Μπράβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτές οι αφές Ανθομέλι πως καταφέρνουν κάθε φορά να μας ξεσηκώνουν. Μπράβο σου Μαρία που υλοποίησες την ιδέα τους και χάρισες στη φαμίλια σου ένα weekend θησαυρό!!!!! Πάρτυ χωρίς αιτία!!

    Buongiorno ragazza:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι όμορφη ιδέα αυτά τα Σαββατιάτικα πάρτυ σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με γύρισες πολλά χρόνια πίσω!! Όταν κάναμε παρόμοια πάρτυ με τους γιους μας!
    Να σαι καλά και να συνεχίσετε τα όμορφα πάρτυ σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαράκι καλησπέρα και σε ευχαριστω πολύ πολύ για την ενημέρωση της συνάντησης!!!αυτο τον καιρό εχω πολλά και δεν μπορώ να παρεβρεθώ σας εύχομαι να περάσετε καταπληκτικά!!!!!
    τα παιχνίδια που επέλεξες ειναι απο τα αγαπημένα μας κυριως το κυνηγι του κρυμμένου θησαυρού απο τα τόπ χαχα το κορίτσι μου το λατρεύει ασε που εχουμε αυτό το τζαμπο κοντά και γεμίσαμε ''μικρο θησαυρούς'' καταλαβαίνεις τι τραβάω ......
    οι φωτογραφίες σου πολύ όμορφες! ετσι να περνάτε πάντα πανεμορφα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. λατρεύω αυτό το παιχνίδι με τον χαμένο θησαυρό,και πιστεύω όλα τα παιδιά το αγαπάνε.Να περνάτε τα σαββατοκύριακά σας πάντα τόσο όμορφα-)))
    πολλά φιλιά και καλό μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πολύ όμορφη ιδέα!!! να περνάτε πάντα όμορφα με πολλά πολλά πάρτυ!!! :) φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Axxx τι όμορφα!!! Ευχαριστούμε καταρχάς για την αναφορά! Και δεύτερον... δεν είναι υπέροχο να μοιράζεται η οικογένεια ποιοτικό χρόνο το Σ/Κ. Ακόμα και μια απλή προβολή σινεμά εντός σπιτιού μοιάζει διαφορετική όταν είναι οργανωμένη και συνοδεύεται από πολλές αγκαλιές και φυσικά καλό φαγητό!!! Μπράβο μαρία μου! Callie by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή