.

Το καρναβάλι των παιδικών μου χρόνων

By 2/24/2014


Οι απόκριες είναι μια πολύ χαρούμενη και κεφάτη περίοδος. Είναι καιρός για διασκέδαση , πάρτι και καρναβάλια! Όταν ήμουν μικρή κάναμε διακοπές σε ένα χωριό στη Λακωνία. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή διοργανώνουν το δικό τους καρναβάλι.  Με άρματα, γκρουπ και πολύ κέφι.



Στις Κροκεές εδώ και 53 χρόνια ξεφαντώνουν και με εθελοντική εργασία καταφέρνουν κάθε χρόνο να μαγεύουν μικρούς και μεγάλους.


 
Στο καρναβάλι μάλιστα συμμετέχουν όσοι το επιθυμούν. Μικροί , μεγάλοι αλλά και επισκέπτες αρκεί να το έχουν δηλώσει. 




Με φαντασία και χιούμορ θα σχολιάσουν την επικαιρότητα και θα δώσουν μια νότα χαράς στην καθημερινότητα.






Δύο φορές μάλιστα συμμετείχα στο καρναβάλι όχι μόνο σαν θεατής. Τη μία ήμουν χορευτής lambada (εκείνο το αγοροκόριτσο αριστερά ) και την άλλη   κλόουν με μακιγιάζ επαγγελματικό της μαμάς μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν πέρασα ποτέ καλύτερες απόκριες από εκείνες των παιδικών μου χρόνων..




Αν λοιπόν είστε κατά εκεί την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 και ώρα 4:00 μ.μ μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τις Κροκεές και είμαι σίγουρη ότι θα περάσετε καταπληκτικά.



                     
                        Ελπίζω να περάσετε καλά οπου και να βρίσκεστε και να χαμογελάτε.












You Might Also Like

8 comments

  1. Τι ωραίο καρναβάλι! Πρώτη φορά το ακούω, και δεν έχω αφήσει καρναβάλι για καρναβάλι από τα γνωστά! Λακωνία Κροκεες λοιπόν πάω να ψαξω περισσότερα στο νετ! Χρόνια πολλά το καρναβάλι σας Μαρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίες φωτογραφίες, γεμάτες αναμνήσεις!!
    Καλά να περάσετε και φέτος, Μαράκι!!!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω τόσο καιρό να βρεθώ σε ένα καρναβάλι αυθεντικό και χαρούμενο! Ποιος ξέρει...ίσως του χρόνου να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και να το δω και εγώ! Να περάσετε όμορφα λοιπόν! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλέ τι ωραία!!! και οι στολές σου φοβερές!!! και το μακιγιάζ!!!! τρελαίνομια για καρναβάλι!!! έχω συμμετάσχει ουκ ολίγες φορές σε Πάτρα και Ξάνθη!!! :) φιλάκια, καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο μου αρέσουν όλα αυτά Μαράκι μου! Είναι ξεσηκωτικό να τους βλέπεις όλους μασκαρεμένους, μικροί και μεγάλοι στους δρόμους, τα άρματα και όλη αυτή η ξέφρενη διάθεση που επικρατεί!! Δεν το έχω ξανακούσει το συγκεκριμένο καρναβάλι. Σου εύχομαι να περάσετε όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραίες οι εικόνες σου! Καλά να περάσετε και στο φετινό καρναβάλι. Την καλημέρα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πιστεύεις οτι δεν εχω παρευρεθεί ποτέ σε καρναβάλι με άρματα; Καημό το έχω να πάω κάποια στιγμή στην Πάτρα να ξεσαλώσω. Στην φωτογραφία με την κόκκινη στολή (που δεν κατάλαβα τι έχεις ντυθεί) είσαι μια κουκλίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή