.

Μικροί θησαυροί για τους μεγάλους θησαυρούς της ζωής μου.

By 9/09/2014 ,

Πριν αρκετό καιρό είχε έρθει στην αδερφή μου ένα δώρο από τον εαυτό της, λέει. Την είδα να το ανοίγει με τόση χαρά αλλά και ανυπομονησία.  Τι να ήταν άραγε αυτό που την έκανε τόσο χαρούμενη; Αυτό που είχε μέσα ή το ότι δεν ήξερε τι ακριβώς θα περιείχε;

Όλα μαζί. Μεγάλη της αγάπη ότι έχει να κάνει με την ομορφιά. Και έτσι δεν άργησε να ανακαλύψει το  Beautytestbox. Τι είναι αυτό; Είναι ένα κουτάκι που κάθε μήνα περιέχει 5-7 δείγματα-travel size κορυφαίων brands καλλυντικών και στα στέλνει στο σπίτι   με μία ελάχιστη μηνιαία συνδρομή.  Έτσι και κάνεις δώρο στον εαυτό σου και μπορείς να επιλέξεις το προϊόν που σου ταιριάζει  αφού το έχεις τεστάρει .





 Και τι μας νοιάζει εμάς τις μαμάδες θα μου πεις; Όποια πρόλαβε το ρωτήσει μάλλον έχει ξεχάσει - παραμερίσει την γυναίκα, αλλά επειδή σας καταλαβαίνω, όχι μόνο εγώ αλλά και η εταιρεία θα σας πω ότι ετοίμασαν μία καινούρια σειρά που θα ξετρελάνει τις μαμάδες και τα μωρά τους!






Αυτή τη φορά λοιπόν χτύπησε το δικό μου κουδούνι και ήρθε το δικό μου δώρο που έκανα στον εαυτό μου και στα παιδάκια μου.  Το ολοκαίνουργιο   JuniorBeautytestbox Diaries . Κανονικά δεν ξέρουμε τι περιέχει το κουτάκι (είναι έκπληξη!), αλλά  μιας και ήταν η πρώτη φορά τα προϊόντα είχαν ανακοινωθεί. Ένα από αυτά ήταν και μια πιπίλα ....Όχι ότι δεν την εκτιμάμε. Άλλωστε κάποτε δεν μπορούσαμε χωρίς αυτήν. Αλλά  επειδή αποχωριστήκαμε τις πιπίλες πολύ νωρίς και δεν θέλαμε να θυμηθούμε τα παλιά  επικοινώνησα με την εταιρεία και τους παρακάλεσα να την αφαιρέσουν. Χωρίς να το περιμένω την θέση της πήρε ένα άλλο προϊόν που ενθουσίασε τα παιδιά.



Για να δούμε λοιπόν τι έκρυβε το κουτάκι:




  •  Τι πρέπει να έχει η τσάντα μιας μαμάς; Μα φυσικά μωρομάντηλα!!! Τα μωρομάντηλα της Proderm είναι υποαλλεργικά , χωρίς οινόπνευμα τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Ο χρήσιμος σύμμαχος της μαμάς! Και αν θυμάστε τα μωρομάντηλα μπορούν να χρησιμεύσουν και πέρα από τις κλασικές περιπτώσεις. Εμείς πάντως καταφέραμε να καθαρίσουμε και τους τοίχους από τις ενοχλητικές δαχτυλίτσες.

  • Το δεύτερο θα έπρεπε να είναι η πιπίλα Chicco Physio Soft  την οποία όπως είπα, πριν χρόνια δεν αποχωριζόμασταν ποτέ!!! Δεν θέλαμε καμία άλλη. Αλλά πια μεγαλώσαμε. Μας ήρθαν λοιπόν 2 αντί για 1 Χειροποίητα βραχιόλια Sismade. Έτσι είχαν και τα δυο αγόρια από ένα. Ενθουσιάστηκε όμως και η μαμά  γιατί μπορεί να τα φοράει και εκείνη!!! Λέτε να με αφήσουν να τα δανειστώ λίγο;




  • Μέσα στο κουτάκι ήταν και το φανταστικό αφρόλουτρο και σαμπουάν ApivitaKids. Ξέρετε τι μου αρέσει πολύ; Που μετά το παιχνίδι τα κάνω ένα μπάνιο και μοσχοβολάνε μανταρίνι και μέλι!

  • Ο μικρούλης μου όμως  έχει μια τάση για ξηροδερμία λόγω της πάνας. Γι αυτό  το Pediatril Gel Lavant Cleansing Gel for Hair and Body της Avene με ενθουσίασε. Χάρη στο ιαματικό νερό της   Avene κάνει λείο το δερματάκι του και είναι κατάλληλο τόσο για το σώμα όσο και για τα μαλλιά. Το συνδυάσαμε μάλιστα με την AvenePediatrilCremeDeChange  λίγο πριν βάλουμε την πάνα το βράδυ και είδαμε μεγάλη διαφορά αφού οι ερεθισμοί υποχώρησαν πολύ σύντομα.

  • Τέλος  βρήκαμε στο κουτάκι και τη λοσιόν υψηλής προστασίας της  Avene. Και μην κοιτάτε που άρχισε να ψιχαλίζει. Ακόμα υπάρχουν στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας που το ευαίσθητο δερματάκι των παιδιών μας θέλει προστασία. Και είναι οι ώρες που τα παιδιά θα επιλέξουν να παίξουν. VeryHighProtectionCreamSPF 50+ λοιπόν και έτοιμοι για παιχνίδι!




Ήταν υπέροχες στιγμές με τα παιδιά και ανυπομονούμε να τις ξαναζήσουμε περιμένοντας και τα δυο κουτάκια αυτή τη φορά. Και της μαμάς (μην ξεχνάμε είπαμε τη γυναίκα) και των παιδιών με καινούργιες εκπλήξεις!






You Might Also Like

6 comments

  1. Τί όμορφη ιδέα για δωράκι στον....εαυτό μας και στα μικρά μας!
    Τα βραχιολάκια πανέμορφα και τα υπόλοιπα δωράκια απολύτως χρήσιμα.
    Θα το δοκιμάσουμε και εμείς.
    Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ κι εγώ το έλαβα!!! Σύντομα θα το δείτε και σε μένα,χεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο, ε;;;; Άντε, καλές παραλαβές και στα επόμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όμορφο πακέτο!Μαμά και μπέμπηδες ευχαριστημένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή