.

5 τρόποι να αποθηκευσετε τα παπουτσια σας

By 10/31/2018 , , ,

Μπαίνετε στο σπίτι και αφήνετε τα παπούτσια δίπλα στην πόρτα; Στην αρχή από ένα ζευγάρι το κάθε μέλος μα στη συνέχεια τα παπούτσια πολλαπλασιάζονται. Τα αθλητικά παπούτσια κάνουν παρέλαση δίπλα στις ζεστές παντοφλίτσες και οι καλεσμένοι βλέπουν ακαταστασία Ας δούμε τώρα μερικούς τρόπους να οργανώσουμε αυτό το χαμό.


                                                Photo by Whitten Architects - Search entryway pictures


Μια πολύ χρήσιμη ιδέα, ειδικά αν υπάρχουν παιδιά είναι στην είσοδο να δημιουργηθούν  ράφια αλλά και κρεμάστρες για τα μπουφάν ξεχωριστά για κάθε μέλος. Έτσι θα είναι πολύ εύκολο να βρίσκει ο καθένας στην οικογένεια τα δικά του πράγματα.



                               Photo by Graham Atkins-Hughes Photography - Search hallway design ideas


Ο προηγούμενος τρόπος αν και οργανωμένος δεν είναι αισθητικά ο καλύτερος ειδικά αν η είσοδος σας οδηγεί κατευθείαν στο σαλόνι. Μπορεί όμως η προηγουμένη ιδέα να επεκταθεί σε μία κλασσική ή και μοντέρνα παππουτσοθήκη που θα ταιριάξει ακόμα και στο καθιστικό.



                                Photo by Terrie Koles Design, llc - Discover closet design inspiration


Αν πάλι δεν έχετε αρκετό χώρο για να έχετε μια ολόκληρη ντουλάπα - παππουτσοθηκη  δημιουργήστε ένα συρταρωτο ντουλάπι όπως αυτά που έχουμε στις κουζίνες και χωρέστε όλα τα παπούτσια εκεί.




                                                       Photo by Ensoul Ltd - Browse hallway photos

Μπορείτε επίσης να εκμεταλλευτείτε τον χώρο κάτω από τη σκάλα για να βάλετε ράφια που θα φιλοξενήσουν τα παπούτσια. Αγοράστε κουτιά στα αγαπημένα σας χρώματα αν και πάλι δεν θέλετε να φαίνονται.


Μα ακόμα και αν είναι πολύ μικρό το σπίτι και δεν είναι δυνατό πια να προσθέσετε μια από τις παραπάνω λύσεις μια γωνίτσα είναι υπεραρκετή!!!





Αποφασίστε ότι είναι ώρα να οργανωθείτε και  θα βρείτε την καλύτερη λύση για τον δικό σας χώρο.


You Might Also Like

0 comments