.

Σταγόνες σκέψεις

By 9/30/2018

Φέτος το φθινόπωρο μας έπιασε απροετοίμαστους.  Πρωτα ο Ξενοφώντας, μετα ο Ζορμπάς και μετα τα media. Πανικός ανευ προηγουμένου.
Σαν να μην έχει ξαναζήσει η Ελλάδα κακοκαιρία βροχές , καταιγίδες, ακόμα και πλημμύρες. Δεν λέω σε καποιες περιοχές τα πραγματα ηταν δύσκολα αλλά εδώ μπήκε όλη η χώρα σε κατάσταση συναγερμού, ή ακόμα χειρότερα σε κατάσταση πανικού.




Και μέσα σε όλο αυτό τον πανικό να εχεις τα παιδιά να μην θέλουν να κατανοήσουν οτι την επόμενη μέρα δεν θα βάλουν καλοκαιρινο σορτσάκι. Οτι θα ντυθούν πιο ζεστά και θα βάλουν μακρυμάνικο μπλουζάκι. Και αφού εχεις κανει 2 ώρες να τα πείσεις σκάει μήνυμα στο κινητο οτι δεν θα έχουν σχολείο. Και αναρωτιέσαι γιατί εφαγες 2 ώρες άδικα. Αλλά παλι είχες δίκιο και μπορείς να τους το αποδείξεις πια. Να το αποδείξεις είπα ,όχι να τους πεισεις.


Να δω τώρα πως θα επιστρέψουν στους ρυθμους τους .  Μετα απο τετραήμερο αυτή η Δεύτερα θα είναι πιο βαριά. Αλλά ας καλοσωρισουμε το  φθινόπωρο! Έχει κι αυτό τη χάρη του. Στολιστε το σπίτι σε γήινους τόνους. Πιειτε την πρωτη ζέστη σοκολάτα ή απολαυστε τον πρωτο ζεστό καφέ στην αγαπημένη σας κούπα.

Και που ξέρετε μπορεί εκεί κοντά στα Χριστούγεννα να ερθει.ο ξάδερφος του Ζορμπά γεμάτος χιόνια;)

You Might Also Like

0 comments